Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας…

Δεν τα κατάφερε η ομάδα να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, αφού το Σάββατο το απόγευμα γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Ποσειδώνα στους Αρμένους και σε συνδυασμό με την ήττα της στο α’ παιχνίδι, έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Σε αυτά τα διπλά παιχνίδια, η ομάδα μας επουδενί δεν έδειξε πως ήταν χειρότερη του αντιπάλου, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας ήταν καλύτερη και κατόρθωσε σε διάστημα 4’ να πετύχει δύο γκολ και στο ημίωρο του αγώνα να προηγηθεί με 2-0. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκε καθόλου από τον αντίπαλο, αλλά μία στιγμή αδράνειας στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου – αδικαιολόγητα τόσες πολλές καθυστερήσεις από τον Γ.Ι. Σταυρουλάκη – έφερε το 2-1, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_OFA_endekada OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_panhgyrismoi OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_pagos_OFA OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Tzagkarakis_Manolis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_eisodos_omadon OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_arxigoi_diaitites

Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν και πάλι καλύτερη, αλλά ο κ. Γ.Ι. Σταυρουλάκης με μία ακόμη υπερβολική απόφαση του, απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Τριχάκη και ενώ νωρίτερα είχε «χαριστεί» σε αρκετές περιπτώσεις σε παίκτες του Ποσειδώνα. Στο 68’ η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζαγκαράκη από τον Χασιώτη, αλλά ο κ. Σταυρουλάκης χρέωσε «θέατρο» τον ποδοσφαιριστή μας, ενώ στο 70’ ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι με τον Φραντζεσκάκη να ευστοχεί στο πέναλτι του κέρδισε ο Βλαστός, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Το παιχνίδι

Το σκορ άνοιξε στο 26’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γασπαράκη, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» την μπάλα και ο επερχόμενος Καργάκης με δυνατό σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 30’ με τον Καργάκη να κάνει την ατομική ενέργεια και να τροφοδοτεί τον Καραγιώργη, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Ο Ποσειδώνας Γερανίου στάθηκε τυχερός και στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Βλαστού, μετά από σέντρα του Μαγριπλή.

OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Xnaris_Hlias OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Theodorakis_Kostas OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Karagiorgis_Panagiotis_2 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Karagiorgis_Panagiotis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Politakis_Theodorakis_Papadogiannis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_1

Στο 48’ το σουτ του Χνάρη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 65’ αποβλήθηκε με αυστηρή κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) ο Τριχάκης. Στο 68’ η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζαγκαράκη από τον Χασιώτη, αλλά ο κ. Σταυρουλάκης χρέωσε «θέατρο» τον ποδοσφαιριστή μας χωρίς να του δείξει κίτρινη κάρτα. Στο 70’ ο Ποσειδώνας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Π. Κλειδή και ο Φραντζεσκάκης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, για το 2-2. Στο 75’ ο Τζαγκαράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα μας, αλλά από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κουρνιανού μέσα από την περιοχή, ενώ στο 91’ ο Καραδάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ.Ι. Σταυρουλάκης, Κοκμοτός, Βαρβαντάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής (77’ Βαβουράκης), Κουνδουράκης, Τριχάκης, Ντιμιτρόφ, Χνάρης (84’ Βερνάδος), Καργάκης, Θ. Γασπαράκης, Καραγιώργης (60’ Κουρνιανός), Τζαγκαράκης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ (Νίκος Καραδάκης): Δημητριάδης, Κλαψινός, Σκλομπονάκης, Πισσαδάκης (23’ λ.τ. Νενεδάκης), Χασιώτης, Φραντζεσκάκης, Βλαστός, Μασαούτης, Ι.Σ. Σηφακάκης (69’ Καραδάκης), Μαγριπλής, Ν. Αποστολάκης (89’ Αρχοντάκης).

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο την πρόκριση η ομάδα μας σήμερα με Ποσειδώνα
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα σήμερα για την ομάδα μας στην Α’ ΕΠΣΡ