Δεν θα κάνει ντεμπούτο ούτε στην Ξάνθη ο Πελέ

Ο Πορτογάλος μέσος έχει υποστεί τράβηγμα και το ντεμπούτο του με τους “κιτρινόμαυρους” μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Εργοτέλη.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει πραγματοποιήσει ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θα ήθελε να δώσει συνέχεια και στα θετικά αποτελέσματα αλλά και στις καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα που έχει στον πάγκο έναν παλιό γνώριμο της ομάδας, τον Νίκο Καραγεωργίου.

Μετά την άφιξη του Μεχία συν την απόκτηση του Αζιζ οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και πλέον ο Κρητικός τεχνικός θα μπορέσει, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, να δουλέψει με όλα του τα “εργαλεία”.

Σε αυτό το διάστημα αναμένεται να έχουμε και την επιστροφή στην δράση του Πορτογάλου Πελέ που δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και θα λείψει και από το ματς στα Πηγάδια αφού έχει υποστεί τράβηγμα.

Κατά τα άλλα στο ματς με την Ξάνθη επιστρέφουν από τιμωρία οι Ρομάνο και Γιοβάνοβιτς.

Το χθεσινό απογευματινό πρόγραμμα του Εργοτέλη περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν δίτερμα.

Με την σημερινή προπόνηση στις 18.00 θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου.

πηγη: athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΜε… λάτιν άρωμα η ενδεκάδα του ΟΦΗ
Επόμενο άρθροΚαι με την… βούλα ο Μεχία που πήρε το νούμερο 6