Με… λάτιν άρωμα η ενδεκάδα του ΟΦΗ

Με Γκαλέτι και Βερόν στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Παύλος Δερμιτζάκης στο Κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά.

Πλησιάζει η ώρα του Κρητικού ντέρμπι με τον Πλατανιά και στον ΟΦΗ κορυφώνεται η προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας στο “Γεντί Κουλέ”.

Ναι μεν, βρισκόμαστε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα Ταμούδο ή κάποιας άλλης εναλλακτικής λύσης αν χαλάσει του Ισπανού φορ, αλλά στον ΟΦΗ το μυαλό και η προσήλωση είναι στο ματς με την Χανιώτικη ομάδα αφού δεν υπάρχει άλλα αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ πλην της νίκης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα και προσανατολίζεται σε αλλαγές στο βασικό σχήμα δίνοντας ένα… Λάτιν άρωμα στην ομάδα.

Και αυτό γιατί Ματίας Βερόν και Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι βασικοί υποψήφιοι για να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα. Οι δύο Αργεντίνοι δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Μακεδόνα τεχνικού στα δύο πρώτα μας με Πανιώνιο και Βέροια όμως αναμένεται να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Βερόν ως αμυντικός χαφ στην θέση πιθανότατα του Καλαϊτζιτς ενώ ο Γκαλέτι στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον Όγιος στην άλλη πλευρά και τον Περογαμβράκης ως βασικό σέντερ φορ.

Πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης πάντως ο Παύλος Δερμιτζάκης κράτησε για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια τους παίκτες του και τους ανέλυσε στο βίντεο τα λάθη τους στην αναμέτρηση με την Βέροια.

Πηγη: athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΜε διπλή προπόνηση και στοχοπροσήλωση στο ματς της Δευτέρας
Επόμενο άρθροΔεν θα κάνει ντεμπούτο ούτε στην Ξάνθη ο Πελέ