Για το 5χ5 η ομάδα μας σήμερα (16.00) στο Μελιδόνι

Πάνοπλη και πανέτοιμη είναι η ομάδα μας για το σημερινό παιχνίδι στο Μελιδόνι, όπου θα αντιμετωπίσει στις 16.00 το απόγευμα την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα η ομάδα μας στοχεύει σήμερα να κάνει το 5χ5 που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό ξεκίνημα της σε αυτό. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Φίλιππος Μουρτζανός έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Στην 18άδα επιστρέφουν ο Κουνδουράκης που εξέτισε την ποινή της 1 αγωνιστικής, αλλά και ο Τριχάκης που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αντιθέτως για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Γιώργος Βογιατζάκης.

Η αποστολή της ομάδας μας, για το Κυριακάτικο παιχνίδι (16.00) στο Μελιδόνι με την τοπική ομάδα, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Ντιμιτρόφ, Καργάκης, Π. Κλειδής, Κουνδουράκης, Παπαδάκης, Κουρνιανός, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης, Χνάρης, Καραγιώργης, Ουρανός, Τσαγκαράκης, Μαρινάκης, Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΣτα Μισίρια με τον Άρη κάνουν σήμερα πρεμιέρα οι Νέοι μας
Επόμενο άρθροΜε Γασπαράκη το 5χ5 και πάντα στην κορυφή η ομάδα μας