Για το 4χ4 σήμερα (16.00) με Ποσειδώνα στους Αρμένους

Με στόχο να συνεχίσει στον δρόμο επιτυχιών και να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα στις 16.00 το απόγευμα στο γήπεδο των Αρμένων, τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, με τον ΟΦ Αρμένων να ψάχνει το 4χ4, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Για το σημερινό ματς με τον Ποσειδώνα Γερανίου, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός, έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές Γιώργο Βογιατζάκη και Γιώργο Κουνδουράκη. Επίσης αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γιώργου Τριχάκη, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση την Πέμπτη, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Αντιθέτως, για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας μας συμπεριλήφθηκε ο Κλαούντιο Τσακάλι, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα, από τις οποίες απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Μενιουδάκης, Δανδάλης, Α. Βογιατζάκης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Παπαδάκης, Ντιμιτρόφ, Κουρνιανός, Τριχάκης, Καραγιώργης, Ουρανός, Καργάκης, Τζαγκαράκης, Χνάρης, Θ. Γασπαράκης, Δραμιτινός, Βερνάδος, Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακαδημία μας συμμετείχε στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία «Η φλόγα της Αγάπης»
Επόμενο άρθροΜε σούπερ εμφάνιση και Καργάκη, ήρθε το 4χ4 για την ομάδα μας