Για το καλύτερο στο ντέρμπι με την ΑΕΜ η ομάδα μας

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα (15.00) στο γήπεδο Περάματος την ΑΕ Μυλοποτάμου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της 9ης στροφής του φετινού μαραθωνίου, αφού ο 3ος της βαθμολογίας ΟΦ Αρμένων, θα φιλοξενηθεί από την πρωτοπόρο και με το απόλυτο νικών (8χ8), ομάδα της ΑΕ Μυλοποτάμου. Για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα μας θα παραταχθεί με αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Θοδωρής Γασπαράκης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Αλφάς), ο τραυματίας Μανόλης Τζαγκαράκης (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), αλλά και ο Μιχάλης Παπαδάκης για προσωπικούς λόγους. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Πετρογιαννάκη (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), Κουνδουράκη (ενόχληση στον δικέφαλο).

Έτσι η αποστολή της ομάδας μας, αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές με τον Φίλιππο Μουρτζανό να αποκλείει ένα ποδοσφαιριστή λίγο από την σέντρα του σημερινού παιχνιδιού:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Κουρνιανός, Μαρινάκης, Ουρανός, Α. Βογιατζάκης, Π. Κλειδής, Τριχάκης, Χνάρης, Ντιμιτρόφ, Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης, Καργάκης, Τσούνι, Δ. Κλειδής, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Λεονάρντο, Βερνάδος.

Προηγούμενο άρθροΠαίζουν εντός σήμερα ομάδες Νέων και Προπαίδων της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΛύγισε από τα 11 βήματα η ομάδα μας στο Πέραμα (0-1)