Για το καλύτερο η ομάδα μας στην Σοχώρα με Ρεθυμνιακό

Να εμφανίσει για ένα ακόμη παιχνίδι το ανταγωνιστικό της πρόσωπο θέλει η ομάδα μας σήμερα (15.00) αντιμετωπίζοντας τον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο της Σοχώρας, για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η αποστολή της ομάδας μας μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των δύο αήττητων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ, που φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Όμως όπως έχει δείξει μέχρι τώρα τα πήγαινει πολύ καλά στα δύσκολα, βάζοντας πολλούς γρίφους στους δυνατούς του φετινού πρωταθλήματος. Χωρίς άγχος και με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο θα διευθύνει ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης. Βέβαια στο σημερινό παιχνίδι δεν απουσιάζουν τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Σπύρος Σπυριδάκης δεν θα έχει στην διάθεση του, τον ριμωρημένο Κρασονικολάκη, τον Τσακάλι που απουσιάζει στην Αλβανία, ενώ εαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Θ. Γασπαράκη, Γουλόπουλου. Αντιθέτως, επιστρέφει στην δράση ο Καργάκης, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα βρίσκεται στην αποστολή ο Γιώργος Χατζησπύρος.

Έτσι η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής 17 ποδοσφαιρστές: Παλιεράκης, Ε. Κολυβάκης, Παπαδάκης, Καρράς, Α. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Κουνδουράκης, Καραβιώτης, Κ. Κλειδής, Δ. Κλειδής, Μουρτζανός, Παπαδογιαννάκης, Χατζησπύρος, Λορεντσόνι, Καργάκης, Ουρανός, Βαβουράκης.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη σήμερα οι Παίδες μας με ΡΕΚΛΑ 2012(3)
Επόμενο άρθροΟι απουσίες λύγισαν την ομάδα μας…