Για το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα (15.00) με Άρη

Με ανεβασμένη την ψυχολογία της και στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα στις 15.00 το απόγευμα τον Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο των Αρμένων. Πρόκειται για παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, τελευταίο που θα διεξαχθεί στους Αρμένους μέσα στο 2015.

Σαφώς και η αποστολή της ομάδας μας μόνο εύκολη δεν είναι, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα του Άρη Ρεθύμνου, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕ Μυλοποτάμου. Όμως η ομάδα μας έχει δείξει πως κοντράρει τον οποιοδήποτε αντίπαλο και θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα ίσια τον Άρη αι να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε σήμερα για τον προπονητή μας Σπύρο Σπυριδάκη, μιας και δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Μιχάλης Καργάκης, αλλά και ο Κλαούντιο Τσακάλι που βρίσκεται στην Αλβανία. Αντιθέτως, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Γεράνι, επιστρέφουν στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι Σήφης Παπαδογιαννάκης και Στέλιος Κρασονικολάκης.

Έτσι, την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές, Παλιεράκης, Μενιουδάκης, Ε. Κολυβάκης, Παπαδάκης, Καρράς, Καραβιώτης, Κουνδουράκης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Κρασονικολάκης, Μουρτζανός, Βαβουράκης, Παπαδογιαννάκης, Κ. Κλειδής, Δ. Κλειδής, Λορεντσόνι, Γουλόπουλος, Θ. Γασπαράκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα παίζουν εκτός έδρας οι Νέοι (10.00) και οι Προπαίδες (13.00) της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΆτυχη και με παράπονα η ομάδα μας…