Για τη νίκη σήμερα (13.00) η ομάδα μας με Ποσειδώνα Γερανίου

Να επιστρέψει στις νίκες θα ψάξει σήμερα η ομάδα μας, φιλοξενώντας στις 13.00 το μεσημέρι τον Ποσειδώνα Γερανίου σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Με πυξίδα την πολύ καλή εμφάνιση πριν από μία εβδομάδα στο Σπήλι, η ομάδα μας αυτή την φορά θέλει να συνδυάσει την καλή εικόνα με το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία καλή ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Νέα πρόσωπα στην 19μελή αποστολή της ομάδας μας, οι Τσβετάν Ντιμιτρόφ (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο) και Παναγιώτης Γασπαράκης. Αντιθέτως εκτός πλάνων για το Κυριακάτικο ματς είναι ο τραυματίας Γιώργος Χατζησπύρος (ενοχλήσεις στο πέλμα) και ο Γιώργος Κουνδουράκης (επαγγελματικές υποχρεώσεις).

Ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Γερανίου, οι οποίοι είναι οι εξής: Παλιεράκης, Ε. Κολυβάκης, Παπαδάκης, Δραμιτινός, Κονδύλης, Καραβιώτης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Κρασονικολάκης, Καργάκης, Τσακάλι, Π. Γασπαράκης, Καραγιώργης, Ουρανός, Π. Κλειδής, Βαβουράκης, Βερνάδος, Ντιμιτρόφ.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (14.00) οι Παίδες μας, πρεμιέρα για τις 2 ομάδες Τζούνιορ μας
Επόμενο άρθροΈχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η ομάδα μας