Για τη νίκη η ομάδα μας σήμερα (16.00) εντός με Λιβάδια

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα μας σήμερα (16.00) φιλοξενεί τα Λιβάδια, για την 24η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Μετά από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Πέραμα και Ψηλορείτη, η ομάδα μας επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις, θέλοντας να πάρει μία ακόμη νίκη και να ανέβει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και σήμερα για τον Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους νεαρούς Στέλιο Βαβουράκη (ενοχλήσεις στην μέση), Γιάννη Ουρανό (κόπωση), αλλά αντιθέτως επιστρέφει στην διάθεση του, ο Γιώργος Χατζησπύρος. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τσβετάν Ντιμιτρόφ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες να νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο και η παρουσία του στο ματς με τα Λιβάδια, θα κριθεί λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό ματς με τα Λιβάδια αποτελεί από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Παλιεράκης, Μενιουδάκης, Καραβιώτης, Κουνδουράκης, Κονδύλης, Παπαδάκης, Π. Κλειδής, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Π. Γασπαράκης, Καργάκης, Καραγιώργης, Βερνάδος, Χατζησπύρος, Ντιμιτρόφ, Τσακάλι, Δραμιτινός, Κρασονικολάκης.

Προηγούμενο άρθροΣτην Σοχώρα οι Παίδες μας με Αστέρα1
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας από τα Λιβάδια…