Για καλή αρχή η ομάδα μας σήμερα στο Γεράνι με Ποσειδώνα για το Κύπελλο

Πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις για την ομάδα μας σήμερα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Γερανίου στο πρώτο παιχνίδι της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Στις 17.15 το απόγευμα στο γήπεδο Γερανίου, η ομάδα μας θα παραταχθεί με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας στην έδρα μας. Εκτός πλάνων του Φίλιππου Μουρτζανού είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Βογιατζάκης, ο ανέτοιμος Μιχάλης Παπαδάκης, αλλά και ο Σπύρος Μαρινάκης που δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της Πέμπτης και Παρασκευής λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρούσε. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Πέτρου Κλειδή, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον τετρακέφαλο, χωρίς να εμπνέει πάντως ιδιαίτερη ανησυχία η κατάσταση του.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα στο γήπεδο Γερανίου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολάκης, Δανδάλης, Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Ντιμιτρόφ, Καργάκης, Π. Κλειδής, Κουνδουράκης, Κοσμίδης, Κουρνιανός, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης, Χνάρης, Βαβουράκης, Καραγιώργης, Ουρανός. Τζαγκαράκης, Δραμιτινός, Βερνάδος, Κ. Κλειδής.

Μουρτζανός: «Για ότι καλύτερο σε παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας»

Για το σημερινό πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή σεζόν, ο προπονητής Φίλιππος Μουρτζανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την πρώτη μας επίσημη αγωνιστική υποχρέωση να ευχηθώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχουμε υγεία πάνω από όλα, με την ελπίδα πως στο τέλος της σεζόν θα έχουν εκπληρωθεί οι στόχοι μας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα ποιοτικό και δυναμικό αντίπαλο. Όσον αφορά την ομάδα μας στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς συνυπολογίζοντας πως και αυτό το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, η οποία βρίσκεται στην 5η εβδομάδα της. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την συνεργασία με τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μας», κατέληξε στην δήλωση του ο Φίλιππος Μουρτζανός.

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τους Πετρογιαννάκη, Δανδάλη
Επόμενο άρθροΑνοικτή η πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου για την ομάδα μας