Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου αποφασίστηκε στον Α.Ο.Χανιά

Και να γίνει αίτημα για χρήση του Γηπέδου Περιβολίων ενώ κρίθηκε αναγκαία η εντατικοποίηση της προσπάθειας με διατήρηση του έντονου κρητικού χαρακτήρα στο ρόστερ.

Σημαντικές αποφάσεις ελήφθησαν στο Δ.Σ του Α.Ο.Χανιά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε να υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 150.000 ευρώώστε με την ολοκλήρωση της το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας να φθάσει συνολικά τα 750.000 ευρώ με τιμή έκαστης μετοχής να αποτιμάται στα 30 ευρώ.

Επίσης, αποφασίστηκε να σταλεί άμεσα έγγραφο προς τον Δήμο Χανίων με το οποίο ζητείται η χορήγηση παραχωρητηρίου χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων για τον ΑΟΧ.

Ακόμα κρίθηκε αναγκαία  η εντατικοποίηση της προσπάθειας για αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας με διατήρηση του έντονου κρητικού χαρακτήρα στο ρόστερ και εμπιστοσύνη στο ταλέντο των Κρητών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

“Στο αποψινό Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

α) Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποτίμηση της περυσινής οικονομικής χρήσης που σε συνάρτηση με την άνοδο της ομάδας στη Β Εθνική  μετά από τρεις δεκαετίες με χαμηλό μπάτζετ και νοικοκύρεμα των οικονομικών της ΠΑΕ κρίνεται ως απολύτως επιτυχημένη γεγονός που αποτυπώνεται και στις θετικές εκτιμήσεις τής έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή για την επόμενη χρήση.

β) Κρίθηκε αναγκαία  η εντατικοποίηση της προσπάθειας για αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας με διατήρηση του έντονου κρητικού χαρακτήρα στο ρόστερ και εμπιστοσύνη στο ταλέντο των Κρητών ποδοσφαιριστών.

γ) Στα πλαίσια της απόφασης για άνοιγμα της διοίκησης σε πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα έχουν  επιδείξει ενδιαφέρον για έμπρακτη στήριξη της ομάδας και για κρυστάλλινη και απόλυτα διαφανή διαχείριση των οικονομικών της, ξεκινάει στις 25 Ιουλίου και με βάση σχετική απόφαση του Δ.Σ., Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 150.000 ευρώ ώστε με την ολοκλήρωση της το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας να φθάσει συνολικά τα 750.000 ευρώ με τιμή έκαστης μετοχής να αποτιμάται στα 30 ευρώ. Η διαδικασία που απευθύνεται παράλληλα σε κάθε φίλαθλο της ομάδας που θέλει να συμμετέχει στην πορεία και τις αποφάσεις που αφορούν στον ΑΟΧ θα γίνεται με κατάθεση του σχετικού ποσού (με ελάχιστο την τιμή μονάδας, δηλαδή τα 30 ευρώ)  στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων που θα συνοδεύεται με τα ονομαστικά του στοιχεία και την απαραίτητη αιτολογία κατάθεσης   “Προεγγραφή για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου”. Η διαδικασία αύξησης και τα χρηματικά ποσά που θα κατατεθούν δε θα μεταβάλουν, ανεξαρτήτως του ύψους τους, σε τίποτα την πιστά ακολουθούμενη πολιτική της ΠΑΕ για συνετή και προσεχτική διαχείριση των οικονομικών της ομάδας δοκούντων των γενικότερων οικονομικών συνθηκών, θα αποτελέσει δε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να καθορίσουμε εμείς οι ίδιοι την τύχη της ομάδας της πόλης  ώστε να έχει άλλη μία, επιτυχημένη αγωνιστικά και οικονομικά, αγωνιστική περίοδο.Είναι απολύτως αναγκαία η συμμετοχή όλων ώστε συλλογικά και με σεβασμό σε όλες τις απόψεις να λαμβάνονται δίχως αποκλεισμούς οι καλύτερες και πλέον ανιπροσωπευτικές  αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Σε δεύτερη φάση αποφασίστηκε η σύσταση Λέσχης Μετόχων Αθλητικού Ομίλου Χανιά και η σχετική αδειοδότηση της απο την ΠΑΕ.

δ) Αποστέλλεται άμεσα έγγραφο προς τον Δήμο Χανίων με το οποίο ζητείται η χορήγηση παραχωρητηρίου χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων για τον ΑΟΧ σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και η σχετική έγγραφη ενημέρωση της Super League και της Football league. Ύστερα δε από τη συγκεκριμένη και αγνών διαθέσεων προσπάθεια μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για συνεννόηση και συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ προκειμένου οι δύο ομάδες να πορευθούν σε πνεύμα απόλυτης συνεργασίας και αλληλεγγύης δίχως καμία ανταπόκριση από τον τελευταίο που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί καμία επικοινωνία μαζί μας, δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που  σημειωθεί νέα καθυστέρηση στην υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Γηπέδου Περιβολίων προς την ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ και καθώς οι ημερομήνιες καθίστανται ασφυκτικές, θα ζητηθεί η εκτός ημερησίας διάταξης συζήτηση του θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με αίτημα την κατά προτεραιότητα παραχώρηση της χρήσης του στον ΑΟΧ  και κατά την οποία θα ζητηθεί να είναι παρόντες οι φίλαθλοι για να καταγραφούν στην ιστορία  οι έστω και ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα σκεφθούν να διώξουν την ομάδα μας εκτός Χανίων. Δηλώνουμε δε προς πάσα κατεύθυνση ότι η καλοπροαίρετη διάθεση και η υπομονή μας, η εκπεφρασμένη εδώ και ένα έτος σταθερή διάθεση μας για χρήση της δημοτικής περιουσίας και από την ομάδα του Πλατανιά, δε σημαίνει ότι θα επιτραπεί σε οποιονδήποτε να εξοστρακίσει την ομάδα της πόλης των Χανίων εκτος των ορίων του Νομού Χανίων τη χρονιά της συμμετοχής της, μετά από τρεις δεκαετίες, στη Β Εθνική.Θέλουμε τη συνεργασία και τη συμπόρευση στην πράξη και αυτήν επιζητούμε σταθερά και με επιμονή κρίνοντας άνευ αντικειμένου και ουσίας συμπεριφορές αλαζονικές και υπεροπτικές σε εποχές που μόνο η κοινή πορεία και η συνένωση δυνάμεων μπορεί να φέρει τα επιθυμητά, για όσους πραγματικά την επιζητούν, αποτελέσματα. Ζητούμε τη στήριξη των Χανιωτών για ένα θέμα που πλέον ξεπερνά τα στενά αθλητικά πλαίσια και σχετίζεται με μία εξωφρενική και μη αποδεκτή, θέλουμε να πιστεύουμε στον τόπο μας, λογική αποκλεισμού και διαρκούς ιδιότυπης τιμωρίας ενός Ιστορικού Συλλόγου και των φιλάθλων του.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, πάντα υπερήφανοι που είμαστε ΑΟΧ,!

Χανιά, 23/7/2013″

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο το πρώτο φιλικό της Επισκοπής
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε Μπρόκο και Γκέκα ο ΑΟΑΝ