Ανακοίνωσε Μπρόκο και Γκέκα ο ΑΟΑΝ

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο Λασίθι αφήνοντας ΟΦΗ και Εργοτέλη αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγίου Νικολάου

Το Δ.Σ. του ΑΟΑΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ακόμα δύο μεταγραφικά αποκτήματα που πραγματοποίησε και πρόκειται για τον 19χρονο τερματοφύλακα Σταύρο Μπρόκο και τον 18χρονο μέσο Γιώργο Γκέκα. Η παρουσία έγινε στα γραφεία το ενός εκ των δύο βασικών χορηγών της ομάδας EUROPLAN, των Γιώργο Γουναλάκη, Μιχάλη Χοραφά και Γιάννη Μαρίνο.

Ο Σταύρος Μπρόκος κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο και είναι γεννημένος το 1994.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 19χρονος πορτιέρο τόνισε:

“Είμαι υπερήφανος που θα αγωνιστώ στον ΑΟΑΝ, ο οποίος είναι η ιστορικότερη ομάδα του Νομού. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% και να βοηθήσω. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τιμ που με ήθελαν στην ομάδα και με κάλεσαν στον Άγιο Νικόλαο”.

Βιογραφικό: Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Νέαρχου Αγίου Νικολάου στις οποίες έπαιζε μέχρι το 2007. Εν συνεχεία μετακόμισε στον ΟΦΗ για να παίξει δύο χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου το 2008 και 2009. Την επόμενη χρονιά η λόγω του υποβιβασμού της Κρητικής ομάδα έπαιξε σαν ερασιτέχνης στην δεύτερη ομάδα και το 2012 αγωνίστηκε ένα εξάμηνο στην Κ17 και άλλο ένα στην Κ20. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στον Πανηλειακό(Γ΄ εθνική), στον οποίο έκανε ντεμπούτο σαν επαγγελματίας.

Ο Γιώργος Γκέκας κατάγεται από την Νεάπολη και είναι γεννημένος το 1995.

Ο 18χρονος μέσος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξανά αγωνιστώ στον ΑΟΑΝ. Πιστεύω ότι από αυτή την ομάδα θα πάρω χρήσιμες εμπειρίες ώστε να πραγματοποιήσω το παραπάνω βήμα. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω το Δ.Σ. και το προπονητικό τιμ που θα μου δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Γ΄ εθνική με την φανέλα του ΑΟΑΝ”.

Βιογραφικό: Ξεκίνησε και αυτός από τις Ακαδημίες του Νέαρχου Αγίου Νικολάου για να μετακομίσει στο Ηράκλειο και να ζήσει την εμπειρία των Ακαδημιών του ΟΦΗ για 4 χρόνια. Το 2011 μεταγράφηκε στον ΠΑΝΟΜ και στην Α΄ κατηγορία Ηρακλείου για να έρθει στο Λασίθι και τον ΑΟΑΝ το 2012 παίζοντας στο περιφερειακό, ενώ πέρυσι φορούσε την φανέλα του Εργοτέλη Κ20.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΑύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου αποφασίστηκε στον Α.Ο.Χανιά
Επόμενο άρθροTαβλαδωράκης: “Στον Κρουσώνα “χτίζεται” κάτι καλό”