«Αρέσουν» οι Καραγιώργης, Μανσε στα δοκιμαστικά του Πανιωνίου

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνουν οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Παναγιώτης Καραγιώργης και Έρλιτ Μάνσε, που συμμετέχουν στα δοκιμαστικά U17 και U20 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται από την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου στο αθλητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Πανιώνιος στην Βάρη και προπονούνται υπό την επίβλεψη των Γιάννη (Έβανς) Παυλόπουλου, Στέλιου Αποσπόρη και Αντώνη Μανίκα. Μάλιστα την Μεγάλη Τρίτη επελέγησαν ανάμεσα στους 50, που ξεχώρισαν οι προπονητές του Πανιωνίου, από τους 228 δοκιμαζόμενους ποδοσφαιριστές για την ομάδα U17 της ΠΑΕ Πανιώνιος.

OF_Armenon_Dokimastika_Panionios_Manse_Mpikakis_Marinakis_2 OF_Armenon_Dokimastika_Panionios_egkatastaseis_2 OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis_Mpikakis_Marinakis_2 OF_Armenon_Manse_Erlit_Mpikakis_Stelios_2 OF_Armenon_Dokimastika_Panionios_egkatastaseis_1
Οι Παναγιώτης Καραγιώργης και Έρλιτ Μάνσε, μαζί με τους άλλους 48 επιλεγέντες νεαρούς ποδοσφαιριστές από την υπόλοιπη Ελλάδα, συνεχίζουν και σήμερα τις προπονήσεις τους, τελευταία ημέρα των δοκιμαστικών της Ακαδημίας της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Την Μεγάλη Τρίτη στο αθλητικό κέντρο της Βάρης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά μας, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Στέλιος Μπικάκης, μαζί με τον Ρεθυμνιώτη προπονητή ποδοσφαίρου Γιάννη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε την αρχική επιλογή του ταλέντου τους.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια στον πρωταθλητή Άρη Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΗ Ακαδημία μας από σήμερα στο 11ο GreenYouthTournament 2016 των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός