Αποφασιστικότητα για τη νίκη στην ομάδα μας σήμερα με Αστέρα

Με στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα στις 15.00 το απόγευμα τον Αστέρα Ρεθύμνου, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Ο ΟΦ Αρμένων θέλει να δώσει αξία στο «2» της περασμένης αγωνιστικής στα Μισίρια επί της Δόξας Πλατανέ, με νέα νίκη απέναντι στον δυνατό Αστέρα Ρεθύμνου, παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό και υπάρχει αποφασιστικότητα για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Βέβαια, για ένα ακόμη παιχνίδι δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πέτρος Κλειδής ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το σημερινό μας, όπως εκτός πλάνων είναι και ο Μανόλης Τζαγκαράκης λόγω του γνωστού προβλήματος στον αστράγαλο. Αυτά είναι και τα δύο προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής μας, Φίλιππος Μουρτζανός ενόψει του αυριανού αγώνα.

Την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, απαρτίζουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Τσούνι, Ντιμιτρόφ, Κουνδουράκης, Τριχάκης, Κουνιανός, Παπαδάκης, Γ. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Καραγιώργης, Δ. Κλειδής, Δραμιτινός, Χνάρης, Μαρινάκης, Καργάκης.

Προηγούμενο άρθροΓεμάτο δράση το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας από τον Αστέρα Ρ.