Ανοικτή η πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου για την ομάδα μας

Ανοικτή είναι η πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου για την ομάδα μας, παρά την ήττα της με 2-1 σήμερα στο Γεράνι από τον Ποσειδώνα. Τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό του ερχόμενου Σαββάτου 10/09 στις 16.30 στο γήπεδο των Αρμένων.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και δυνατό για την περίοδο που βρισκόμαστε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες, με το α’ μέρος ο Ποσειδώνας Γερανίου να είναι καλύτερος και να προηγείται με 1-0 χάρη στο γκολ του Βλαστού (14’), ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Καραδάκη (22’). Η ομάδα μας απείλησε δύο φορές σε εκτέλεση φάουλ του Καργάκη που πέρασε ανεκμετάλλευτη και σε σουτ του ίδιου παίκτη που έφυγε άουτ.

Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_panhgyria_OF_Armenon Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_1 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Dimitrov_Tsvetan_2 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis_1 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos_2 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Sifafakis_Sifis_S_Kleidis_Kostas Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Sifafakis_Sifis_S_Trixakis_Giorgos

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με την ομάδα μας να μπαίνει πολύ δυνατά, με τον Θοδωρή Γασπαράκη να μπαίνει φουριόζος και να την κάνει πολύ πιο επιθετική. Στο 47’ η εκτέλεση φάουλ του Καργάκη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 51’ ο Γασπαράκης από ευνοϊκή θέση δεν βρήκε στόχο. Η ομάδα μας επιτιθόταν κατά κύματα, με τον Γασπαράκη στο 55’ να εφορμά και να δίνει μισό γκολ στον Τζαγκαράκη, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Δημητριάδη. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 60’ με τον Καργάκη να σουτάρει άουτ από την ίδια θέση και πάλι μετά από ενέργεια του Γασπαράκη, ενώ στο 64’ ο Δημητριάδης έδιωξε με τα ακροδάκτυλα τον «κεραυνό» του Χνάρη. Η κεφαλιά του Π. Κλειδή στο 66’ από την εκτέλεση φάουλ του Καργάκη, έφυγε άουτ, με τον Ποσειδώνα να αγγίζει το 2-0 στο 68’ αλλά το σουτ του Μαγριπλή έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Καργάκης. Τελικά ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε στο 76’ και ο Καραδάκης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 μετά από εκτέεση φάουλ του Φραντζεσκάκη. Η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο 84’ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Γασπαράκη, Τζαγκαράκη, τελικός αποδέκτης ήταν ο Καργάκης, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 87’ η ομάδα μας άγγιξε την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Τζαγκαράκη έφυγε άουτ, μετά από την εκτέλεση φάουλ του Καργάκη.

Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_OF_Armenon_pagkos Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Xnaris_Hlias Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Trixakis_Giorgos Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos_1 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros_3 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_2 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Dimitrov_Tsvetan Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_1 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_OF_Armenon_endekada Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ (Νίκος Καραδάκης): Δημητριάδης, Κλαψινός, Σκλομπονάκης, Πισσαδάκης, Χασιώτης, Φραντζεσκάκης, Βλαστός, Μασαούτης (90’+ Γεωργιουδάκης), Ι.Σ. Σηφακάκης, Μαγριπλής (82’ Ν. Αποστολάκης), Καραδάκης (76’ Ι.Κ. Σηφακάκης).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Ντιμιτρόφ, Ουρανός (46’ Θ. Γασπαράκης), Π. Κλειδής, Πετρογιαννάκης, Καργάκης, Καραγιώργης (76’ Κουρνιανός), Τριχάκης (82’ Κ. Κλειδής), Κουνδουράκης, Τζαγκαράκης, Χνάρης.

Προηγούμενο άρθροΓια καλή αρχή η ομάδα μας σήμερα στο Γεράνι με Ποσειδώνα για το Κύπελλο
Επόμενο άρθροΜε χαρά ανακοινώνουμε την μετακίνηση του Καραγιώργη στην ΠΑΕ Πανιώνιος