Ανανεωμένος και φιλόδοξος ο νέος ΟΦ Αρμένων

Ιδιαίτερα ανανεωμένος, με όνειρα και με φιλοδοξίες έχει ξεκινήσει την φετινή σεζόν ο ΟΦ Αρμένων. Με νέα διοίκηση, της οποίας ηγείται ο επιχειρηματίας Γιώργος Μαραγκουδάκης, με τον Γιώργο Κωσταράκο στον πάγκο της ομάδας και με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, ο ΟΦ Αρμένων έχει βάλει τον πήχη ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Συνδετικός κρίκος διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι ο Γιώργος Βροντάκης που θα εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού, ενώ πρόσφατα επήλθε συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Μανόλη Μακρυδάκη.

Την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο των Αρμένων τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας βλέπουν με αισιοδοξία τις επίσημες υποχρεώσεις της. Το παρόν στον Αγιασμό του ΟΦ Αρμένων έδωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ενώ στη συνέχεια η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης βρέθηκε μεγάλη αντιπροσωπεία της ΕΠΣΡ, προεξέχοντος του προέδρου της Γιάννη Κουνδουράκη, αλλά και του μέλους της ΤΕ Διαιτησίας Αρχοντής Βαμβακίδης. Βέβαια, τα μεγάλα λόγια απουσιάζουν, αλλά στόχος είναι η πολύ και σκληρή δουλειά, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα καθιερωθεί στις συνειδήσεις του φίλαθλου κόσμου.

Πέρα από την πρώτη ομάδα, ο ΟΦ Αρμένων συνεχίζει να εκπλήσσει και στον τομέα των Ακαδημιών, με πρόσφατη να είναι η έναρξη της συνεργασίας με τις Σχολές Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου με την συνεργασία με τις Σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Στις Ακαδημίες του ΟΦ Αρμένων επικεφαλής για ακόμη μία χρονιά είναι ο Ναπολέων Σκουλούδης, με συνεργάτες τους Παντελή Κατικά, Τάσο Λυκούδη, αλλά και τον Μανόλη Μακρυδάκη.

 Γ.Μαραγκουδακης και Σ.Μπικάκης Ο προπονητής Γ.Κωσταράκος (δεξιά), Γ.Βροντάκης  Τα νέα αποκτήματα του ΟΦΑ

Προηγούμενο άρθροΚαραΐσκος: “Στόχος του Γιούχτα η παραμονή”
Επόμενο άρθροΜαραγκουδάκης: Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο