Ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Φ. Μουρτζανό

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για την σεζόν 2016-2017.

Μετά από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την διοίκηση της ομάδας μας, ο Φίλιππος Μουρτζανός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο του ΟΦ Αρμένων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου, με την ανανέωση της συνεργασίας μας. Η συνεργασία μας ως προπονητής προϋπήρξε από την περασμένη σεζόν, από τον Μάρτιο συγκεκριμένα. Αυτό το διάστημα πιστεύω πως τόσο η διοίκηση όσο και εγώ είμαστε ικανοποιημένοι από αυτήν και δεν είχαμε λόγο για τη νέα σεζόν να μην την επεκτείνουμε. Για να υπάρξει αυτή η ανανέωση έπαιξε ρόλο η κοινή φιλοσοφία με την διοίκηση για το πως θα πορευτούμε τη νέα χρονιά. Παράλληλα επίσης σημαντική ήταν η πολύ καλή συνεργασία που είχαμε με όλα τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Η ομάδα του ΟΦ Αρμένων παραδοσιακά αναδεικνύει πολλά ταλαντούχα παιδιά και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε και τη νέα χρονιά, ούτως ή άλλως έρχεται από πίσω μια πολύ καλή “φουρνιά” νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που με εκφράζει σαν προπονητή, με ενδιαφέρει και μου αρέσει να δουλεύω σε τέτοιες συνθήκες. Η ομάδα έχει ένα ικανοποιητικό βασικό κορμό και μέλημα μας είναι να διατηρηθεί αν όχι όλος, μια μεγάλη πλειοψηφία. Από εκεί και πέρα σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση θα προχωρήσουμε στις όποιες προσθήκες κρίνουμε για την ολοκλήρωση του ρόστερ μας. Εν κατακλείδι, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα κερδίσει φίλους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με την αγωνιστικότητα μας, την συμπεριφορά και το ήθος μας».

Ποιος είναι ο Φίλιππος Μουρτζανός

OF_Armenon_neo_ds_Mourtzanos_2 OF_Armenon_neo_ds_3
Ο Φίλιππος Μουρτζανός γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1985 είναι διπλωματούχος προπονητής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου UEFA Β’. Στην σύντομη προπονητική του καριέρα έχει δουλέψει τη σεζόν 2013-14 ως Α’ προπονητής του Ψηλορείτη και για ενάμισι χρόνο ήταν ο άμεσος συνεργάτης (προπονητής Φυσικής κατάστασης) του Σπύρου Σπυριδάκη στον Ποσειδώνα Γερανίου  (2014-15) και πέρυσι μέχρι τον Φλεβάρη στην ομάδα μας και από εκεί και πέρα για 9 παιχνίδια ανέλαβε Α’ προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε αυτά τα 9 παιχνίδια ο απολογισμός του ήταν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 15-19. Βέβαια, ο Φίλιππος Μουρτζανός ξεκίνησε να δουλεύει σε Ακαδημίες  το 2009, όταν εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου (2009-10) και εν συνεχεία της ΠΕ Ρεθύμνου (2010-11). Τη σεζόν 2011-12 ακολούθησε η ενασχόληση του με την Ακαδημία της Επισκοπής, ενώ το 2014-2015 ήταν Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ποσειδώνα Γερανίου. Το περασμένο Πέρυσι, εκτός από την ενασχόληση του με την ανδρική μας ομάδα, αποτελούσε και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας μας.

Σαν ποδοσφαιριστής, ο Μουρτζανός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ψηλορείτη μέχρι το 2003 και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε σε ΑΕ Τρικάλων, ΑΟ Τρικάλων, ΑΕ Παραλιθαίοι, Επισκοπή, Αστέρας Ρεθύμνου, ΠΕΡ, Ποσειδώνα Γερανίου, ΟΦ Αρμένων.

Προηγούμενο άρθροΤο Δ.Σ. της ομάδας μας για τη σεζόν 2016-17
Επόμενο άρθροΣυνεχίζουμε με Κατικά, Καραβιώτη στην Ακαδημία μας