Ανανέωσαν με την ομάδα μας οι Π. και Δ. Κλειδής

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Πέτρο Κλειδή και Δημήτρη Κλειδή.

Ο Πέτρος Κλειδής είναι γεννημένος στις 13/05/1999, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός και πέρυσι φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας σε 10 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ. Ο Δημήτρης Κλειδής είναι γεννημένος στις 12/11/1996, αγωνίζεται ως επιθετικός και πέρυσι φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας σε 4 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Αμέσως μετά από την σύναψη συνεργασίας με την ομάδα μας οι δύο ποδοσφαιριστές προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση:

Δημήτρης Κλειδής

OF_Armenon_simfonia_Kleidis_Dimitris_Mpikakis_Stelios

«Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω για ακόμη μία χρονιά να αγωνίζομαι στον ΟΦ Αρμένων. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται. Φυσικά θέλουμε όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι να βοηθήσουμε να ενταχθούν με τον καλύτερο τρόπο στην ομάδα, τα νέα παιδιά που έρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου».

(Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Δημήτρης Κλειδής με τον Πρόεδρο του ΟΦ Αρμένων κ. Στέλιο Μπικάκη)

Πέτρος Κλειδής

OF_Armenon_simfonia_Kleidis_Petros_Ouranos_Giannis
«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για μία ακόμη χρονιά στον ΟΦ Αρμένων. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και μέσα από την σκληρή δουλειά να αναδειχθούν και τα νέα παιδιά, που είναι και ο στόχος της ομάδας. Με υγεία πάνω από όλα και σκληρή δουλειά, θέλουμε να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και φυσικά να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

(Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Πέτρος Κλειδής με το Γενικό Γραμματέα του ΟΦ Αρμένων κ. Κώστα Ουρανό)

Προηγούμενο άρθροΗ αντεπίθεση της νέας γενιάς…
Επόμενο άρθροΤην Παρασκευή 29/07 η πρώτη συγκέντρωση – Τα φιλικά