Ανανέωσαν με την ομάδα μας οι Μενιουδάκης, Κ. Κλειδής, Καρράς

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαρδή Μενιουδάκη, Κωνσταντίνο Κλειδή και Δημήτρη Καρρά, οι οποίοι και θα φορούν την φανέλα της και για τη νέα χρονιά.

Ο Βαρδής Μενιουδάκης είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 15/12/1994 και πέρυσι αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Ο Κωνσταντίνος Κλειδής είναι αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 27/08/1998 και πέρυσι αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Ο Δημήτρης Καρράς είναι ακραίος αμυντικός, γεννημένος στις 23/12/1998 και πέρυσι αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 παιχνίδια Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας, οι 3 ποδοσφαιριστές προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Βαρδής Μενιουδάκης

OF_Armenon_simfonia_Menioudakis_Vardis_Vourtzoumis

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα συνεχίσω για μία ακόμη φορά να αγωνίζομαι στον ΟΦ Αρμένων. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την περυσινή. Είναι θετικό που το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού έχει παραμένει και θα είμαστε πιο δεμένοι σαν ομάδα, για να κυνηγήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

(Στην φωτογραφία ο Βαρδής Μενιουδάκης με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΟΦ Αρμένων κ. Ηλία Βουρτζούμη)

 

Κωνσταντίνος Κλειδής

OF_Armenon_simfonia_Kleidis_Kostas_Theodorakis_Kostas

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα και εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας από την φετινή μας προσπάθεια. Θέλουμε στην ομάδα να υπάρχει καλό κλίμα, με καλή συνεργασία και φυσικά υγεία πάνω από όλα σε όλους».

(Στην φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Κλειδής με τον Γενικό Αρχηγό του ΟΦ Αρμένων κ. Κώστα Θεοδωράκη)

 

Δημήτρης Καρράς

OF_Armenon_simfonia_Karras_Dimitris_Georgalis_Fotis

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του ΟΦ Αρμένων. Εύχομαι υγεία σε όλους, καλή συνεργασία και όμορφο κλίμα για τη νέα χρονιά, ώστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά να κυνηγήσουμε κάθε στόχο που θα βάλουμε».

(Στην φωτογραφία ο Δημήτρης Καρράς με τον Ταμία του ΟΦ Αρμένων κ. Φώτη Γεωργαλή)

Προηγούμενο άρθροΜαζί μας και τη νέα χρονιά ο Θ. Γασπαράκης
Επόμενο άρθροΣυνεχίζουν στην ομάδα μας οι Γ. Βογιατζάκης, Ε. Κολυβάκης, Α. Βογιατζάκης