Ανανέωσαν με την ομάδα μας οι Λ. Κολυβάκης και Δραμιτινός

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Κολυβάκη και Βασίλη Δραμιτινό, οι οποίοι θα φορούν την φανέλα της ομάδας μας και για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Ο Λευτέρης Κολυβάκης είναι γεννημένος στις 06/06/1994 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού. Ο Βασίλης Δραμιτινός είναι γεννημένος στις 23/03/1992, αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και στο περυσινό πρωτάθλημα είχε 5 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ με την ομάδα μας.

Μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας, οι 3 ποδοσφαιριστές προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Λευτέρης Κολυβάκης

OF_Armenon_simfonia_Kolyvakis_Leyteris_Vourtzoumis

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι ακόμη για ένα χρόνο στην ομάδα του ΟΦ Αρμένων. Φέτος θέλω να είμαι ακόμη πιο ενεργός και να βοηθήσω την ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της, κάνοντας μία ακόμη καλύτερη πορεία από πέρυσι. Θα δουλέψουμε να βελτιωθούμε όλοι και εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία, όπου στόχος μας θα είναι φυσικά να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο».

(Στην φωτογραφία ο Λευτέρης Κολυβάκης με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΟΦ Αρμένων κ. Ηλία Βουρτζούμη)

 

Βασίλης Δραμιτινός

OF_Armenon_simfonia_Dramitinos_Marinakis_Giannis

«Παρέμεινα στην ομάδα γιατί υπάρχει πνεύμα οικογένειας και αυτό κάτι πολύ σημαντικό. Το κλίμα είναι πολύ καλό με τους προπονητές και όλα τα παιδιά και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό και άρτιο γήπεδο που έχουμε, δεν είχα κανένα λόγο να μην είμαι και φέτος στους Αρμένους. Στέκομαι λίγο παραπάνω στις σωστές εγκαταστάσεις, γιατί έχουμε ένα γήπεδο στολίδι, όπου πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα ποδοσφαιριστή να ευχαριστιέται τόσο την καλή προπόνηση, όσο και τους αγώνες. Πρώτα θα είμαστε καλά μεταξύ μας και τα αποτελέσματα θα έρθουν στην πορεία. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι δουλειά και αλληλοϋποστήριξη».

(Στην φωτογραφία ο Βασίλης Δραμιτινός με τον Α’ Αντιπρόεδρο του ΟΦ Αρμένων κ. Γιάννη Μαρινάκη)

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζουν στην ομάδα μας οι Γ. Βογιατζάκης, Ε. Κολυβάκης, Α. Βογιατζάκης
Επόμενο άρθροΗ αντεπίθεση της νέας γενιάς…