Ανανέωσαν με την ομάδα μας Καργάκης, Τσακάλι, Κουνδουράκης

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Καργάκη, Κλαούντιο Τσακάλι και Γιώργο Κουνδουράκη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Ο Μιχάλης Καργάκης είναι Μέσο-Επιθετικός, γεννημένος στις 07/11/1996 και έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της ομάδας μας και την σεζόν 2015-16 είχε 22 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Ο Κλαούντιο Τσακάλι είναι Επιθετικός, γεννημένος στις 30/08/1989 και έχει αγωνιστεί μόνο στην ομάδα μας και τη σεζόν 2015-16 είχε 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 8 γκολ.

Ο Γιώργος Κουνδουράκης είναι Κεντρικός Αμυντικός/Αμυντικός Μέσος, γεννημένος στις 30/03/1993, θα αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας και τη σεζόν 2015-16 είχε 28 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Μετά από την συμφωνία με την ομάδα μας οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Μιχάλης Καργάκης

OF_Armenon_simfonia_Kargaki_Fragkiadakis_Sifis
«Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα από όπου αναδείχθηκα και εξ’ αρχής ήταν η επιθυμία μου. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας, να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, να έχουμε μια καλή σεζόν και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Επιπλέον στόχος μας είναι να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάδειξη του ταλέντου των μικρών παιδιών που έρχονται από την Ακαδημία της ομάδας μας».

(Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Καργάκης με τον Β’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων κ. Σήφη Φραγκιαδάκη)

Κλαούντιο Τσακάλι

OF_Armenon_simfonia_Tsakali_Mourtzanos
«Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΟΦ Αρμένων. Ελπίζω να δημιουργήσουμε μια καλή και δυνατή ομάδα και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Να είμαστε μια καλή οικογένεια, ένας για όλους και όλοι για έναν».

(Στην φωτογραφία ο Κλαούντιο Τσακάλι με τον προπονητή του ΟΦ Αρμένων Φίλιππο Μουρτζανό)

Γιώργος Κουνδουράκης

OF_Armenon_simfonia_Koudouraki_Theodorakis_Ouranos
«Μετά από όμορφες και ώριμες συζητήσεις που είχαμε με το Δ.Σ. της ομάδας, συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ευχαριστημένος με τους στόχους που έχουν μπει για τη νέα σεζόν και θα καταβάλλουμε όλοι μας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη τους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Εύχομαι καλή σεζόν και σε όλες τις άλλες ομάδες. Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που ανανέωσα ήταν το γήπεδο μας, το οποίο είναι εξαιρετικό».

(Στην φωτογραφία ο Γιώργος Κουνδουράκης ανάμεσα στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων κ. Κώστα Ουρανό και τον Γενικό Αρχηγό κ. Κώστα Θεοδωράκη)

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζουμε με Κατικά, Καραβιώτη στην Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Παλιεράκη