Ήττα (3-2) για την ομάδα μας στο Ατσιπόπουλο

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο Ατσιπόπουλο γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Ε.Α.Π. στο παιχνίδι της αυλαίας του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό με πέντε γκολ και αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με την ομάδα μας να μην έχει το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, σπαταλώντας περισσότερες ευκαιρίες από την πιο αποτελεσματική Ε.Α.Π. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 5’ άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Νικηφόρου, αλλά η ομάδα μας απάντησε άμεσα και στο 10’ με σέντρα σουτ του Καργάκη ήρθε η ισοφάριση (1-1). Στο 21’ ο Καλυβιαννάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Γουλόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας μας, για το 2-1 για τους γηπεδούχους.

EAP-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos EAP-OF_Armenon_Papadogiannakis_Sifis_2 EAP-OF_Armenon_Papadogiannakis_Sifis EAP-OF_Armenon_Lorenzoni_Prigkipas_1 EAP-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_5 EAP-OF_Armenon_panhgyria_OFA
Στο 24’ η κεφαλιά του Λορεντσόνι έφυγε ελάχιστα άουτ, μετά από την σέντρα του Καργάκη. Η νέα ισοφάριση (2-2) για την ομάδα μας ήρθε στο 32’ με μακρινή και όμορφη εκτέλεση φάουλ του Σήφη Παπαδογιαννάκη. Καλό σουτ του Χατζησπύρου στο 38’ η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ, για να ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

EAP-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_2 EAP-OF_Armenon_Karaviotis_Giannis EAP-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_4 EAP-OF_Armenon_Xatzispiros_Garantonakis_travmatismos EAP-OF_Armenon_Xatzispiros_Giorgos_4 EAP-OF_Armenon_Lorenzoni_Prigkipas_2
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Γαραντωνάκης με κεφαλιά πέτυχε το 3-2 για τους γηπεδούχους, με την ομάδα μας να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να απαντήσει εκ νέου. Στο 67’ ο Παπαδογιαννάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Λορεντσόνι έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά, αλλά ο Βενιεράκης έδιωξε με δυσκολία, ενώ ο πορτιέρο της Ε.Α.Π. μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Καραβιώτη.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Παπαδάκης, Κουνδουράκης (68’ Α. Βογιατζάκης), Χατζησπύρος (87’ Κ. Κλειδής), Κρασονικολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Καργάκης, Παπαδογιαννάκης, Λορεντσόνι, Καραβιώτης (81’ Καραγιώργης), Γουλόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη η ομάδα μας σήμερα (15.00) στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΝίκη για τους Νέους, ήττα για τους Προπαίδες της ομάδας μας