Ήττα με διαιτητικά λάθη για την ομάδα μας

Χωρίς να το αξίζει γνώρισε την ήττα η ομάδα μας στο Ατσιπόπουλο (2-0), από την Ε.Α.Π., αντιμετωπίζοντας και την κακή διαιτησία, η οποία κατακύρωσε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, ενώ το δεύτερο προήλθε από οφσάιντ του σκόρερ.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο, όπου δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά στην επανάληψη, τα λάθη των κ.κ. Βοσκάκη και Σαρή, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Αρχικά στο 48’ ο κ. Βοσκάκης ενώ έχει αφήσει το πλεονέκτημα υπέρ των γηπεδούχων, αυτοί χάνουν την μπάλα και αν και έχει αλλάξει η φάση, την γυρνάει λανθασμένα πίσω και υποδεικνύει φάουλ. Από αυτή την φάση προήλθε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, το οποίο είναι αμφίβολο αν πέρασε την γραμμή, αφού ο Πετρογιαννάκης έδιωξε την μπάλα στο πλασέ του Καλυβιανάκη, με τον κ. Σαρή να λέει πως πέρασε την γραμμή. Σε μία ακόμη αμφισβητούμενη φάση στο 72ο λεπτό ήρθε το 2-0, με τον κ. Σαρή να κλείνει τα μάτια σε εμφανή οφσάιντ του Καλυβιανάκη, ο οποίος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

EAP-OF_Armenon_OFA_endekada EAP-OF_Armenon_parataxi_OFA EAP-OF_Armenon_pagos_OFA EAP-OF_Armenon_Ntimitrov_Tsvetan_2 EAP-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos_2 EAP-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos EAP-OF_Armenon_xeirapsia_omadon EAP-OF_Armenon_Xnaris_Karagiorgis EAP-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos EAP-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos EAP-OF_Armenon_eisodos_omadon EAP-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_2

Φάσεις και γκολ

9’ «κεραυνός» του Καλυβιανάκη, ο Δανδάλης θα πεταχτεί στο δεξί του «Γ» διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.

12’ φάουλ του Χνάρη θα διώξει με υπερένταση ο Βενιεράκης.

21’καλό σουτ του Καργάκη και πάλι ο Βενιεράκης θα απομακρύνει.

22’ «κεραυνός» του Κουνδουράκη, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από την δεξιά συμβολή των δοκών του Βενιεράκη.

29’ κόρνερ του Καλυβιανάκη, κεφαλιά του Ξενικάκη διώχνει σε κόρνερ ο Δανδάλης.

48’ ο Δανδάλης διώχνει με την βοήθεια του αριστερού δοκαριού του την κεφαλιά του Σαμιώτη, ο Ζότο θα κάνει το γύρισμα, θα πλασάρει ο Καλυβιανάκης, με τον Πετρογιαννάκη να διώχνει πάνω στην γραμμή, αλλά τον κ. Σαρή να τρέχει προς την σέντρα, θεωρώντας πως η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος, 1-0.

50’ σέντρα του Καραγιώργη, κεφαλιά του Κουρνιανού, θα μπλοκάρει ο Βενιεράκης.

55’ ο Χνάρης εκτελεί φάουλ, αλλά ο Κουνδουράκης αμαρκάριστος θα πιάσει την κεφαλιά από κοντά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

56’ σέντρα του Καργάκη, η μπάλα κοντράρει στον Ξενικάκη, αλλά ο Βενιεράκης θα μπλοκάρει αποσοβώντας το αυτογκόλ.

65’ καλό σουτ του Γασπαράκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

72’ ο Καλυβιανάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ από εμφανή θέση οφσάιντ και θα σκοράρει, με τον κ. Σαρή να μην υποδεικνύει το οφσάιντ και ο επιθετικός της Ε.Α.Π. θα κάνει το 2-0.

90’ καλό σουτ του Τριχάκη, θα σώσει ο Βενιεράκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Κοκμοτός, Σαρής.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 48’ 72’ Καλυβιανάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 48’ Σαμιώτης.

Ε.Α.Π. (Λευτέρης Κορνάρος): Βενιεράκης, Μαρκουλάκης (71’ Μαγαράκης), Δ. Κωστόπουλος, Ξενικάκης, Σαμιώτης, Ιμπραχήμ (46’ Πολύχρονος), Λαδιανός, Νικηφόρος, Π. Παπιομύτογλου (83’ Φιλάι), Καλυβιανάκης, Ζότο.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Γ. Βογιατζάκης, Πετρογιαννάκης, Κουνδουράκης, Τριχάκης, Θ. Γασπαράκης, Χνάρης, Κουρνιανός (65’ Τζαγκαράκης), Καργάκης, Καραγιώργης (71’ Τσούνι), Ντιμιτρόφ.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στις νίκες θέλει η ομάδα μας σήμερα στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΉττα για τους Παίδες μας από την ΡΕΚΑΛ 2012