Ήττα για τους Νέους μας από τον Κεραυνό

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Ρεθύμνου το περασμένο Σάββατο, με 1-0 από τον Κεραυνό, για την 3η αγωνιστική του εν λόγω πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, παρά την ποιότητα που έχουν και οι δύο ομάδες, με τον Κεραυνό να είναι πιο ουσιαστικός, καταφέρνοντας να πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 51’ με κεφαλιά του Σφακιανάκη. Η ομάδα μας πάντως ήταν αυτή που είχε χάσει μέχρι τότε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με το σουτ του Βερνάδου να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 79’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σφακιανάκης του Κεραυνού.

Neoi_OF_Armenon-Keravnos_Mantse_Erlit Neoi_OF_Armenon-Keravnos_Vavourakis_Stelios Neoi_OF_Armenon-Keravnos_znto_OFA Neoi_OF_Armenon-Keravnos_Karagiorgis_Panagiotis_5
Το πρωτάθλημα Νέων συνεχίζεται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει και πάλι στο γήπεδο των Αρμένων την ομάδα της ΝΕΑΡ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Παντελής Κατικάς): Αποστολάκης (69’ Χριστοφοράκης), Πολιτάκης (61’ Φραγκάκης), Παπαδογιάννης, Ουρανός, Κολυβάκης (72’ Γκεοργκιέφσκι), Θεοδωράκης, Βαβουράκης, Βερνάδος, Τσόλας (73’ Γερωνυμάκης), Μάντσε, Καραγιώργης.

Neoi_OF_Armenon-Keravnos_arxigoi_diaitites Neoi_OF_Armenon-Keravnos_diataseis_OFA Neoi_OF_Armenon-Keravnos_5 Neoi_OF_Armenon-Keravnos_3
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)

Σάββατο 14 Νοεμβρίου

ΟΦ Αρμένων – Κεραυνός      0 – 1

ΝΕΑΡ – Αστέρας Ρεθύμνου  6 – 5

Άρης Ρεθύμνου – Ε.Α.Π.       3 – 0

ΑΕ Μυλοποτάμου – Φοίνικας            2 – 1

Λιβάδια – ΑΓΟΔΑ     4 – 4

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4η – 28/11)

ΟΦ Αρμένων – ΝΕΑΡ

Ε.Α.Π. – Λιβάδια

Κεραυνός – ΑΕ Μυλοποτάμου

Αστέρας Ρεθύμνου – Άρης Ρεθύμνου

Φοίνικας – ΑΓΟΔΑ

Προηγούμενο άρθροΜε 6 παίκτες του ΟΦ Αρμένων οι Μικτές στα Χανιά
Επόμενο άρθροΟ Καλυβιανάκης «σφυρίζει» το παιχνίδι της ομάδας μας στα Λιβάδια