Ήττα για την ομάδα μας από τον Ρεθυμνιακό

Με το αριστερό μπήκε η ομάδα μας στο 2017, γνωρίζοντας πριν από λίγο την ήττα με 2-0 από τον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο των Αρμένων, σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Χωρίς να είναι χειρότερη η ομάδα μας πλήρωσε ένα νεκρό 7λεπτό στο τέλος του α’ ημιχρόνου, διάστημα όπου δέχθηκε και τα δύο γκολ, έχασε μια τεράστια ευκαιρία με τον Μανόλη Τζαγκαράκη, ενώ έχασε την ισορροπία και την ηρεμία της με τον τραυματισμό του Ηλία Χνάρη (αρχικά εκφράζονται φόβοι για θλάση στον δικέφαλο).

OF_Armenon-Rethymniakos_Tzagkarakis_Manolis_5 OF_Armenon-Rethymniakos_Kleidis_Petros_3 OF_Armenon-Rethymniakos_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-Rethymniakos_Gasparakis_Thodoris_4 OF_Armenon-Rethymniakos_1 OF_Armenon-Rethymniakos_3 OF_Armenon-Rethymniakos_Tzagkarakis_Manolis_4 OF_Armenon-Rethymniakos_Petrogiannakis_Giorgos OF_Armenon-Rethymniakos_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Rethymniakos_Leonarnto OF_Armenon-Rethymniakos_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-Rethymniakos_Kargakis_Mixalis_2

Μέχρι εκείνο το σημείο (στο 37’ τραυματίστηκε ο Χνάρης) το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και μοιρασμένο, με μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα. Σα να μην έφτανε ο τραυματισμός του Χνάρη, στο 39’ ήρθε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Τζαγκαράκη και αντ’ αυτού η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42’ και με 0-2 πίσω στο σκορ στο 44’ από δύο στιγμές αδράνειας. Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα μας είχε τον άνεμο υπέρ της και καθολική υπεροχή, αλλά παρότι δοκίμασε αρκετά σουτ κυρίως με τον Καργάκη, δεν ευτύχησε να πετύχει ένα γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι.

OF_Armenon-Rethymniakos_Tzagkarakis_Manolis_3 OF_Armenon-Rethymniakos_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-Rethymniakos_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Rethymniakos_Gasparakis_Thodoris_4 OF_Armenon-Rethymniakos_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Rethymniakos_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Rethymniakos_Tzagkarakis_Manolis_2 OF_Armenon-Rethymniakos_Gasparakis_Thodoris_3 OF_Armenon-Rethymniakos_Tzagkarakis_Manolis OF_Armenon-Rethymniakos_Leonarnto

Φάσεις και γκολ

2’ ο Παπαδογιαννάκης «σκάβει» την μπάλα και βγάζει τετ α τετ τον Ε. Ματαραγκάσι, αλλά ο τελευταίος σουτάρει άουτ.

23’ όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Ντιμιτρόφ μέσα από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Κλάδος.

39’ όμορφη μπαλιά του Π. Κλειδή, στην πλάτη της άμυνας του Ρεθυμνιακού φεύγει ο Γασπαράκης, ο οποίος από πλάγια θέση πλασάρει για να διώξει με τα πόδια ο Κλάδος, με την μπάλα να στρώνεται στον Τζαγκαράκη, ο οποίος σούταρε, αλλά έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Ρεθυμνιακού.

42’ σέντρα του Ε. Ματαραγκάσι, ο Βελονάκης με όμορφο πλασέ, ανοίγει το σκορ.

44’ κόρνερ του Παπαδογιαννάκη αδρανεί η άμυνα της ομάδας μας και ο Ε. Ματαραγκάσι στο δεύτερο δοκάρι δεν έχει πρόβλημα από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

54’ καλή εκτέλεση φάουλ του Καργάκη, ο Λεονάρντο βρίσκει λίγο την μπάλα, αλλά αυτή καταλήγει άουτ.

71’ καλό σουτ του Καργάκη, με διπλή προσπάθεια ο Κλάδος θα διώξει την μπάλα.

76’ νέο καλό σουτ του Καργάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

79’ νέα καλή εκτέλεση του Καργάκη, η μπάλα κάπου θα κοντράρει και θα φύγει άουτ.

82’ αντεπίθεση του Ρεθυμνιακού, με το σουτ του Βελονάκη να φεύγει άουτ.

83’ σέντρα του Σταρρά, ο Χριστουλάκης εξ’ επαφής θα σουτάρει άουτ.

88’ όμορφη ενέργεια και καλό σουτ του Τριχάκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Βυζιργιανάκης, Παπαδάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 42’ Βελονάκης, 44’ Ε. Ματαραγκάσι.

ΑΣΙΣΤ: 42’ Ε. Ματαραγκάσι, 44’ Παπαδογιαννάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Πετρογιαννάκης, Ντιμιτρόφ, Χνάρης (37’ λ.τ. Γ. Βογιατζάκης), Τριχάκης, Θ. Γασπαράκης, Π. Κλειδής, Τζαγκαράκης, Καργάκης, Καραγιώργης (53’ Λεονάρντο).

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Κλάδος, Χατζηδημητρίου, Λαζαρίδης, Αντουράκης, Κρασονικολάκης, Μπαστάκης, Δημήτρη (51’ Χριστουλάκης), Πλεύρης (69’ Μανωλακάκης), Βελονάκης, Παπαδογιαννάκης, Ε. Ματαραγκάσι (56’ Σταρράς).

Προηγούμενο άρθροΝα υποδεχθεί με θετικό αποτέλεσμα το 2017 θέλει σήμερα η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΚαλή επιτυχία κόουτς!!!