Ήττα για την ομάδα μας από τον Αστέρα Ρ.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας σήμερα με τον Αστέρα Ρεθύμνου γνωρίζοντας την ήττα με 2-5 στο γήπεδο των Αρμένων, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Αυτή ήταν η 4η φετινή ήττα για την ομάδα μας, η οποία δεν μπόρεσε να σταματήσει τον εξαιρετικό Παύλο Χατζηάδη που πέτυχε χατ τρικ. Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα προηγήθηκε με τον Κουνδουράκη (πέτυχε και τα δύο γκολ), αλλά ήταν άτυχη έχοντας δύο δοκάρια στα πρώτα 22’ λεπτά. Πάντως η ομάδα μας έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία του Ραφαήλ Σταυρουλάκη, ο οποίος δεν καταλόγισε καθαρό φάουλ πάνω στον Πετρογιαννάκη στο 26’ στο ξεκίνημα της φάσης της ισοφάρισης του Αστέρα από τον Χατζηάδη.

OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_OFA_endekada OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Koundourakis_Giorgos_2 OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Vogiatzakis_Giorgos_2 OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Xnaris_Hlias OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Vogiatzakis_Giorgos OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_panhgyrismos_OFA OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Petrogiannakis_Giorgos OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Kleidis_Petros_Kallitsounakis_Paraskevas OF_Armenon-Asteras_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_1

Η ομάδα μας «πλήρωσε» το κακό της τελευταίο τέταρτο στο α’ ημίχρονο, όπου δέχθηκε δύο ακόμη γκολ, για να ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο με 1-3 για τον Αστέρα Ρεθύμνου. Στην επανάληψη, η ομάδα μας προσπάθησε, αλλά χωρίς να καταφέρει να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή.

Φάσεις και γκολ

3’ ο Τσούνι με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Καργάκη, αλλά το σουτ του θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

22’ ο Καργάκης με εκτέλεση φάουλ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και ο Κουνδουράκης με κεφαλιά στην κενή εστία, ανοίγει το σκορ.

26’ ο Κότσο κάνει καθαρό φάουλ στον Πετρογιαννάκη, αλλά ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι, με την μπάλα να καταλήγει στον Χατζηάδη, ο οποίος με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.

33’ ο Άννι με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Χατζηάδη, το πλασέ του οποίου θα διώξει ο Δανδάλης, αλλά στην επαναφορά, ο Κότσο με νέο πλασέ, παρά την προσπάθεια του Δανδάλη, θα πετύχει το 1-2.

34’ σέντρα του Καργάκη η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και τελευταία στιγμή δεν θα την προλάβει ο Θ. Γασπαράκης να της δώσει πορεία προς τα δίχτυα.

42’ αδράνεια της άμυνας της ομάδας μας και ο Χατζηάδης με πλασέ θα πετύχει το 1-3.

46’ ο Ρότζεμ θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Δανδάλης θα μπλοκάρει το πλασέ του.

48’ σουτ του Θ. Γασπαράκη, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδάκης.

49’ ο Χνάρης με κάθετη πάσα θα βγάλει σε θέση βολής τον Καργάκη, το σουτ του οποίου θα διώξει ο Παπαδάκης.

67’ καλό σουτ του Κελέση θα αποκρούσει ο Δανδάλης.

72’ αντεπίθεση του Αστέρα με τον Χατζηάδη να πετυχαίνει με πλασέ το 1-4.

77’ ο Κελέσης θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή, θα «σκάψει» την μπάλα σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Δανδάλη.

78’ φάουλ του Χνάρη, ο Κουνδουράκης θα πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά θα μείωσει σε 2-4.

81’ καλό σουτ του Κονδουράκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

92’ εξαιρετικό σουτ του Ρότζεμ, η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί «Γ» του Δανδάλη, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-5.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Βυζιργιανάκης, Κανδυλάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 22’, 81’ Κουνδουράκης – 26’, 42’, 72’ Χατζηάδης, 33’ Κότσο, 93’ Ρότζεμ.

ΑΣΙΣΤ: 81’ Χνάρης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 3’, 22’ Καργάκης – 77’ Κελέσης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Χνάρης, Τσούνι (41’ Παπαδάκης), Τριχάκης (70’ Κουρνιανός), Θ. Γασπαράκης, Καργάκης, Καραγιώργης (53’ Γ. Βογιατζάκης), Ντιμιτρόφ, Α. Βογιατζάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Παντελακάκης, Μανταδάκης, Μαραθιανός, Μουτζούρης, Μαρκουλάκης, Κότσο (59’ Καλλιτσουνάκης), Άννι (46’ Κόλα), Χατζηάδης (74’ Κοντορινάκης), Κελέσης, Ρότζεν.

Προηγούμενο άρθροΑποφασιστικότητα για τη νίκη στην ομάδα μας σήμερα με Αστέρα
Επόμενο άρθροΧρόνια πολλά πρόεδρε, με υγεία και επιτυχίες!!!