Ήττα για την ομάδα μας από την ΑΕΜ

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 0-4 από την ΑΕ Μυλοποτάμου στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο των Αρμένων και ήταν στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Καίριο σημείο του παιχνιδιού έπαιξε η εκτελεστική δεινότητα και η αποτελεσματικότητα του Δήμου Δαραμάρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα «νεκρό» 5λεπτό της ομάδας μας παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων. Η ομάδα μας λειτουργούσε πολύ καλά ανασταλτικά, αλλά αυτά τα δύο γκολ, αλλάξαν άρδην την εικόνα του παιχνιδιού, το οποίο ουσιαστικά τελείωσε στο 57’ όταν ο Ματαραγκάσι πέτυχε το 0-3. Στο 70’ η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά ο Ηλίας Χνάρης νικήθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε, από τον Κελαϊδή.

OF_Armenon-AE_Mylopotamou_pagkos_OFA OF_Armenon-AE_Mylopotamou_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-AE_Mylopotamou_arxigoi_diaitites OF_Armenon-AE_Mylopotamou_1 OF_Armenon-AE_Mylopotamou_Kleidis_Petros OF_Armenon-AE_Mylopotamou_OFA_endekada

Φάσεις και γκολ

23’ Σέντρα Σιόρε κεφαλιά του Δαραμάρα, η μπάλα θα φύγει άουτ.

30’ κάθετη πάσα του Μερτίρι, ο Δαραμάρας θα βρει την μπάλα, πετυχαίνοντας το 0-1.

35’ αντεπίθεση της ΑΕΜ, ο Αντιασβίλι «κόβει» την μπάλα και ο Δαραμάρας με πλασέ πετυχαίνει το 0-2.

57’ εξαιρετικό «κόψιμο» Μερτίρι και ο Ματαραγκάσι από κοντά πετυχαίνει το 0-3.

70’ ο Χνάρης ανατρέπεται από τον Κελαϊδή και ο κ. Καλυβιανάκης δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Χνάρης, αλλά ο Κελαϊδής μπλόκαρε.

73’ εξαιρετική συνεργασία Μερτίρι-Σκουλούδη και με πλασέ ο πρώτος, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 30’, 35’ Δαραμάρας, 57’ Ματαραγκάσι, 73’ Μερτίρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Μαυρεδάκης, Αραμπόπουλος.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Κελαϊδής, Πετρογιαννάκης, Κουδνουράκης, Δ. Κλειδής, Τριχάκης (54’ Ντιμιτρόφ), Χνάρης, Π. Κλειδής, Βερνάδος (66’ Τσοτσόρια), Θ. Γασπαράκης, Λεονάρντο, Τσαγκαράκης (58’ Καραγιώργης).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Ηλίας Μπουλιός): Κελαϊδής, Σιόρε (59’ Μαγάκης), Γεωργόπουλος, Σηφάκης, Κουδουνάκης, Δροσάκης, Κριτσωτάκης, Μερτίρι (74’ Μεταξάκης), Αντιασβίλι, Δαραμάρας (68’ Σκουλούδης), Ματαραγκάσι.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς άγχος για το καλύτερο η ομάδα μας, σήμερα με ΑΕΜ
Επόμενο άρθροΉττα για τους Προπαίδες μας, την Παρασκευή παίζουν οι Νέοι μας