Ήττα για την ομάδα μας από τα Λιβάδια…

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-0 από τα Λιβάδια σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Με πρωταγωνιστή τον Ηλία Χνάρη, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και έφτασαν στη νίκη, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Την πρώτη καλή ευκαιρία είχε η ομάδα μας, με τον Θοδωρή Γασπαράκη να σουτάρει άουτ από ευνοϊκή θέση, αλλά οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί στο 42’ και στην πρώτη καλή τους επίσκεψη στα καρέ της ομάδας μας άνοιξαν το σκορ. Ο Ηλίας Χνάρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Παλιεράκη και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1, σε καίριο χρονικό σημείο. Στην επανάληψη, η ομάδα μας προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά στο 61’ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν ασυνεννοησία στην άμυνα μας και με τον Ηλία Χνάρη να σκοράρει και πάλι πέτυχαν το 0-2. Στο 68’ με μακρινό σουτ ο Πέτρος Κλειδής σημάδεψε το δοκάρι των Λιβαδίων, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα μας. Δοκάρι είχαν και τα Λιβάδια στο 91’ με τον Ηλία Χνάρη για να διευρύνουν τη νίκη τους.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Παλιεράκης, Κονδύλης, Καραβιώτης, Κουνδουράκης, Παπαδάκης, Κρασονικολάκης, Γ. Βογιατζάκης (60’ Τσακάλι), Π. Κλειδής, Καραγιώργης (67’ Βερνάδος), Θ. Γασπαράκης, Καργάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη η ομάδα μας σήμερα (16.00) εντός με Λιβάδια
Επόμενο άρθροΝέες εμπειρίες αποκόμισαν οι Παίδες της ομάδας μας