Ήττα για την ομάδα μας από Αστέρα Ρ.

Μια στιγμή αδράνειας στοίχισε στην ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Παρά τα πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα (δεν αγωνίστηκαν οι Μουρτζανός, Κρασονικολάκης, Παλιεράκης, Λορεντσόνι, ξανά τραυματίστηκε ο Θ. Γασπαράκης), η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια καλή ομάδα που διανύει περίοδο φορμαρίσματος τελευταία. Το γκολ του Ριχάρδου Χριστουλάκη στο 19’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Κ. Γασπαράκη (36’). Κομβικό σημείο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε η μη αποβολή του Καριαβασάμ στο 21’ με τον κ. Ρ. Σταυρουλάκη να κλείνει τα μάτια στο εκτός φάσης χτύπημα του στο πρόσωπο του Καραβιώτη, ο οποίος υπέπεσε σε ένα σκληρό φάουλ και έπρεπε να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα. Αποκτώντας αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα μας, για περισσότερα από 70’ θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, πιέζοντας τον αντίπαλο για την ισοφάριση.

OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_Psixountakis_Lefteris_3 OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_Papadogiannakis_Sifis OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_Papadakis_Mixalis OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_Manolakakis_Kargakis OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_1_leptou_sigi OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_Gasparakis_Thodoris_travmatias OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_Kariavasam_Papadogiannakis OF_Armenon-Asteras_Rethumnou_Vogiatzakis_Giorgos
Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες συνέχισαν με 11 ποδοσφαιριστές, με τον  Αστέρα Ρεθύμνου να παίζει οργανωμένα και με ασφάλεια στην άμυνα, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Παπαδάκη. Σα να μην έφτανε η καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα και το μεγάλο διαιτητικό λάθος του Ρ. Σταυρουλάκη, η κακοδαιμονία χτύπησε για μία ακόμη φορά την ομάδα μας, με μεγάλο άτυχο τον Θοδωρή Γασπαράκη, ο οποίος 11’ λεπτά μετά από την είσοδο του στο παιχνίδι ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις από την θλάση που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα. Έτσι μοιραία σπαταλήθηκε μία ακόμη αλλαγή, με την ομάδα μας να προσπαθεί στο τελευταίο τέταρτο να φτάσει έστω στην ισοφάριση. Στο 75’ ο Παπαδάκης μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Καργάκη, ενώ στο 79’ ο Καραβιώτης

Βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδογιαννάκη, αλλά η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Παπαδάκης, Κονδύλης, Καραβιώτης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι (70’ Π. Γασπαράκης), Κουνδουράκης, Δραμιτινός (46’ Θ. Γασπαράκης, 57’ λ.τ. Χατζησπύρος), Παπαδογιαννάκης, Καργάκης.

* Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε 1′ σιγή στη μνήμη του μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ, που έφυγε τις προηγούμενες ημέρες από την ζωή.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη σήμερα η ομάδα μας με Αστέρα Ρ.
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη οι Νέοι μας