Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η ομάδα μας

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η ομάδα μας, μένοντας στο 2-2 με τον Ποσειδώνα Γερανίου σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Αρμένων, για την 26η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως στην αρχή του β’ ημιχρόνου προηγήθηκε με 2-0 και ενώ ο αντίπαλος αγωνιζόταν με 9 παίκτες, χαλάρωσε και το «πλήρωσε». Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί δύο γκολ και να επέλθει το τελικό 2-2.

OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Tsoupakis_Andreas OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Sklomponakis_Stelios_2 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Sklomponakis_Stelios OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kleidis_Petros_3 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kleidis_Petros OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis_8 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Karaviotis_Giannis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Gasparakis_Thodoris_Koutsmerouk
Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και μόλις το 2’ άγγιξε το γκολ, αλλά ο Αλεβυζάκης αρχικά έδιωξε το σουτ του Καργάκη και στη συνέχεια μπλόκαρε μπροστά από τον Τσακάλι. Στο 24’ ο τελευταίος ελάχιστα δεν πρόλαβε να δώσει πορεία στην μπάλα από την σέντρα του Θ. Γασπαράκη, ενώ στο 26’ τον σουτ του τελευταίου έφυγε λίγο άουτ. Στο 33’ ο Τακάλι εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Κρασονικολάκη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Πέτρου Κλειδή στο 39’. Στο 41’ άνοιξε η ομάδα μας το σκορ με τον Καργάκη με κάθετη πάσα να τροφοδοτεί τον Γασπαράκη, αυτός με την μία θα βγάλει την σέντρα και ο νεαρός Παναγιώτης Γασπαράκης με πλασέ από κοντά θα πετύχει το 1-0. Στο 44’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Τσουπάκης και στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο Στ. Σκλομπονάκης αμφότεροι παίκτες του Ποσειδώνα Γερανίου, ο οποίος συνέχισε με 9.

OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis_6 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kleidis_Pappas
Στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά κάνοντας το 2-0 με πανέμορφο γκολ του Κλαούντιο Τσακάλι, ο οποίος στο 48’ με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Αλεβυζάκη, μετά από την σέντρα του Κονδύλη. Η ομάδα μας έψαξε και τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Θ. Γασπαράκη στο 50’ έφυγε άουτ΄, ενώ στο 61’ ο ίδιος παίκτης δεν κοντρόλαρε την μπάλα από την πάσα του Τσακάλι, όπου θα έβγαινε τετ α τετ με τον Αλεβυζάκη. Νωρίτερα στι 56′ ο Κούτσμερουκ είχε κεφαλιά ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Παλιεράκη. Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργιουδάκη από τον Α. Βογιατζάκη και ο Φραντζεσκάκης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα μειώνοντας σε 2-1. Πολύ καλή στιγμή στο 71’ για την ομάδα μας, με τον Αλεβυζάκη να διώχνει το σουτ του Καργάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο πορτιέρο του Ποσειδώνα έκανε νέα καλή επέμβαση σε σουτ του Βαβουράκη. Στο 79’ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, με τον Φραντζεσκάκη να εκτελεί φάουλ να επικρατεί σύγχυση στην άμυνα της ομάδας μας και ο Στεφάνοφ με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα (2-2). Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 81’ μετά από σέντρα του Βαβουράκη, όπου το σουτ του Τσακάλι, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 88′ ο Παπαδάκης τελευταία στιγμή πρόλαβε και έβαλε την προβολή και ενώ ο Στεφάνοφ ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Παλιεράκη.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Παλιεράκης, Κονδύλης, Καραβιώτης, Π. Κλειδής, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης (80’ Γ. Βογιατζάκης), Παπαδάκης, Καραγιώργης (65’ Βαβουράκης), Τσακάλι, Α. Βογιατζάκης, Καργάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη σήμερα (13.00) η ομάδα μας με Ποσειδώνα Γερανίου
Επόμενο άρθροΝίκη για τους Παίδες μας, ήττες για τους Τζούνιορ