Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ακαδημία μας

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του γηπέδου των Αρμένων έκοψε την Δευτέρα το απόγευμα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ακαδημία της ομάδας μας, η οποία ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

OF_Armenon_pita_Akadimias_1 OF_Armenon_pita_Akadimias_6 OF_Armenon_pita_Akadimias_7 OF_Armenon_pita_Akadimias_9 OF_Armenon_pita_Akadimias_10 OF_Armenon_pita_Akadimias_4 OF_Armenon_pita_Akadimias_2 OF_Armenon_pita_Akadimias_5 OF_Armenon_pita_Akadimias_3 OF_Armenon_pita_Akadimias_8
Παρουσία των παιδιών από όλα τα αγωνιστικά και μη αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας, αλλά και πολλών γονέων, καλωσορίσαμε όλοι μαζί το 2016, ευχόμενοι υγεία, ευτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό και ποδοσφαιρικό επίπεδο. Παιδιά κάθε ηλικίας, από τα τμήματα μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδες, Παίδες και Νέους γέμισαν με χαμόγελα την αίθουσα και έγινε αυτή η όμορφη εκδήλωση για την ομάδα μας. Όλους τους αθλητές και τους γονείς τους, καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και ευχόμενος υγεία σε όλους. Στην εκδήλωση βρέθηκαν ακόμη ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σήφης Φραγκιαδάκης, ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Θεοδωράκης, ο Ταμίας Κώστας Χριστοδούλου και η Ελένη Χριστοφάκη (γραμματειακή υποστήριξη).

Φυσικά στην εκδήλωση έδωσαν οι προπονητές της Ακαδημίας μας Φίλιππος Μουρτζανός, Γιάννης Καραβιώτης, Γιώργος Παλιεράκης, με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας ΟΦ Αρμένων Παντελή Κατικά να εύχεται καλή χρονιά με υγεία και τονίζοντας για μία ακόμη φορά τους βασικούς στόχους λειτουργίας της.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΟΦΑ Στέλιος Μπικάκης και ο Αντιπρόεδρος Σήφης Φραγκιαδάκης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τυχερός από τα παιδιά της Ακαδημίας μας ο Αχιλλέας Σκουλούδης, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στην Ακαδημία μας. Επίσης μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε ένας ακόμη νεαρός αθλητής της Ακαδημίας μας κέρδισε μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Προηγούμενο άρθροΝέος προπονητής της ομάδας μας ο Φίλιππος Μουρτζανός
Επόμενο άρθροΟ Γ.Ι. Σταυρουλάκης σφυρίζει την ομάδα μας με ΑΕΜ