Άτυχη και με παράπονα η ομάδα μας…

Άτυχη η ομάδα μας, ηττήθηκε με 1-2 από τον Άρη στους Αρμένους, αν και άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, βάσει της εικόνας του, ενώ έχει και πολλά παράπονα από την διαιτησία του Δρακακάκη.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Θοδωρή Γασπαράκη στο 11’, είχε 2-3 καλές ακόμη στιγμές, αλλά τα πράγματα άλλαξαν άρδην με την αποβολή του Κρασονικολάκη με 2η κίτρινη κάρτα στο 45’. Ο κ. Δρακακάκης εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του, αποβάλλοντας τον αμυντικό μέσο της ομάδας μας με 2η κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ πάνω στον Γκιόκα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αυτή η αριθμητική ανισορροπία φάνηκε στο β’ ημίχρονο και με το «καλημέρα» της επανάληψης ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι του Κοζανίδη. Ακόμη η ομάδα μας διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 22’ σε καθαρό χέρι του Δασκαλάκη εντός της περιοχής του Άρη.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατόρθωσε στο 11’ να ανοίξει το σκορ, με τον Παπαδογιαννάκη να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Θοδωρή Γασπαράκη και αυτός από κοντά με δυνατό σουτ να νικά τον Κλάδο, για το 1-0. Στο 22’ η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Δασκαλάκη, αλλά ο κ. Δρακακάκης το θεώρησε ακούσιο και «είπε» να συνεχιστεί το παιχνίδι. Πολύ καλό σουτ του Μουρτζανού στο 26’ η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ, με τον Άρη να πετυχαίνει γκολ στο 32’ το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Στο 45’ ήρθε η αυστηρή 2η κίτρινη και αποβολή του Κρασονικολάκη, που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Στο 47’ ο Γκιόκας έκανε καθαρό επιθετικό φάουλ στον Καραβιώτη πριν σκοράρει, αλλά στο επόμενο λεπτό ο κ. Δρακακάκης έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Θεοδωρομανωλάκη από τον Παπαδάκη. Ο Κοζανίδης ευστόχησε από τα 11 βήματα, παρότι ο Παλιεράκης έπεσε στην σωστή γωνία για το 1-1. Στην αντεπίθεση η ομάδα μας άγγιξε το 1-2 στο 57’ αλλά ο Λορεντσόνι που πρόλαβε την έξοδο του Κλάδου, πλάσαρε άουτ. Διπλή σωτήρια απόκρουση του Παλιεράκη στο 61’ σε κεφαλιά και εν συνεχεία σουτ του Γκιόκα. Τελικά το 1-2 για τον Άρη Ρεθύμνου ήρθε στο 78’ με κοντινή κεφαλιά του Θεοδωρομανωλάκη, μετά από σουτ του Κοζανίδη (κόντραρε λίγο η μπάλα) που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Παπαδάκης, Κρασονικολάκης, Κουνδουράκης, Θ. Γασπαράκης (67’ λ.τ. Κ. Κλειδής), Γ. Βογιατζάκης, Μουρτζανός, Παπαδογιαννάκης, Λορεντσόνι, Καραβιώτης, Γουλόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα (15.00) με Άρη
Επόμενο άρθροΠέντε παίκτες του ΟΦ Αρμενων με τις Μικτές ΕΠΣΡ στο Λασίθι