Άτυχη η ομάδα μας, ηττήθηκε στην Σοχώρα

Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα μας στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε με 2-0 στην Σοχώρα από τον Αστέρα Ρεθύμνου το Σάββατο το απόγευμα σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.Δύο στιγμές αμυντικής αδράνειας στοίχησαν στην ομάδα μας, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ σε καίριο χρονικά σημείο (44’) από λάθος της άμυνας, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Χριστουλάκης και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα μας στεκόταν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και πέρα από το δοκάρι του Χριστουλάκη (8’) είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για να ανοίξει αυτή το σκορ. Στο 14’ η σέντρα-σουτ του Αντρεΐνι έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 17’ το σουτ του ίδιου παίκτη μπλόκαρε ο Παπαδάκης. Στο 31’ η ομάδα μας, ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Αντρεΐνι, αλλά ο κ. Σ. Φραντζεσκάκης «είπε» να συνεχιστεί το παιχνίδι. Την μεγαλύτερη ευκαιρία της, η ομάδα μας την έχασε στο 42’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδογιαννάκη, ο Καραβιώτης βρέθηκε αμαρκάριστος από κοντά, αλλά το σουτ του έστω και από πλάγια θέση, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 44’ οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί και άνοιξαν το σκορ με τον Χριστουλάκη, για να ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο με σκορ 1-0.
Στην επανάληψη, ο τερματοφύλακας μας Γιώργος Παλιεράκης έκανε εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ με τον Χριστουλάκη, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα μας είχε την εδαφική υπεροχή και πίεζε για την ισοφάριση. Όμως στο 68’ ο Αστέρας Ρεθύμνου έβγαλε ιδανική αντεπίθεση, βρίσκοντας ανοργάνωτη την άμυνα μας, με τον Κολυβάκη να τροφοδοτεί τον Χριστουλάκη και αυτός από κοντά να πετυχαίνει το 2-0. Παρόλα αυτά η ομάδα μας δεν παράτησε το παιχνίδι, κυνήγησε την μείωση του σκορ, αλλά στάθηκε άτυχη, με τον Παπαδάκη να κάνει δύο πού μεγάλες επεμβάσεις. Αρχικά στο 72’ στο ξαφνικό και ευθύβολο σουτ του Λορεντσόνι πέφτοντας στην δεξιά του γωνία και διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η απόκρουση του τερματοφύλακα του Αστέρα Ρεθύμνου στο 78’ στο τετ α τετ με τον Τσακάλι, μετά από την κάθετη πάσα του Θοδωρή Γασπαράκη, κρατώντας το 2-0.
Αρκετά παράπονα είχε η ομάδα μας, από την διαιτησία του Σταύρου Φραντζεσκάκη, στον μη καταλογισμό φάουλ, αλλά και στον πειθαρχικό έλεγχο. Την επόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 19.00 το βράδυ θα δώσει η ομάδα μας το επόμενο παιχνίδι της, για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ φιλοξενώντας στο γήπεδο των Αρμένων την Φλόγα Ρουστίκων.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Παπαδάκης (62’ Λορεντσόνι), Κονδύλης, Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης (85’ Γουλόπουλος), Παπαδογιαννάκης, Καραβιώτης, Καρράς (75’ Τσακάλι), Αντρεΐνι.

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα εκτός με Αστέρα
Επόμενο άρθροΟ Δασκαλομαρκάκης «σφυρίζει» την ομάδα μας με Φλόγα