Άτυχη η ομάδα μας, ηττήθηκε από την ΑΕ Μυλοποτάμου

Παρά την καλή της εικόνα, η ομάδα μας στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε με 4-1 από την ΑΕ Μυλοποτάμου, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.Η έκταση που πήρε το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, αφού η ομάδα μας ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όμως κατέρρευσε μετά από το 75’ όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γουλόπουλου με 2 κίτρινες κάρτες.
Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδογιαννάκη, το οποίο κέρδισε σε χέρι του Γ. Αντιασβίλι. Στο 30’ πέναλτι κέρδισε και η ΑΕ Μυλοποτάμου σε ανατροπή του Σηφακάκη από τον Γουλόπουλο, με τον Ρηγάκη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 41’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγάκη, ήρθε το 1-2. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν κλειστό με την ομάδα μας να μένει με 10 παίκτες στο 75’ λόγω αποβολής του Γουλόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 78’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να ισοφαρίσει το ματς, αλλά οι Λορεντσόνι, Τσακάλι από κοντά δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα και να της δώσουν πορεία στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το 1-3 με τον Σπανουδάκη να στρώνει την μπάλα στον Σκουλούδη και αυτός με μονοκόμματο σουτ, την έστιλε στα δίχτυα. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 83’ με σουτ του Τριχάκη.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης (69’ Καργάκης), Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Παπαδογιαννάκης (80’ Α. Βογιατζάκης), Λορεντσόνι, Μπουρτζανός (86’ Καρράς), Γουλόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΜε αισιοδοξία η ομάδα μας σήμερα (15.00) με ΑΕ Μυλοποτάμου
Επόμενο άρθροΗ κλήρωση των Προπαίδων ΕΠΣΡ (2004-05)