Άξιζε τη νίκη η ομάδα μας (3-3) με Ρεθυμνιακό

Δικαιολογημένα μπορεί να αισθάνεται παραπονούμενη η ομάδα μας μετά από το τελικό 3-3 στους Αρμένους με αντίπαλο τον δυνατό Ρεθυμνιακό. Συνέχεια των πολύ καλών εμφανίσεων για την ομάδα μας απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Ρεθυμνιακό να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 87’.

Η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες και σημαντικότερες ευκαιρίες του ματς και αυτή που άξιζε το τρίποντο της νίκης. Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν ο κ. Καλυβιανάκης καταλόγιζε το καθαρό πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μανταδάκη στον Θοδωρή Γασπαράκη στο 79’, ενώ η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι και σε μαρκάρισμα του Κρασονικολάκη στο 30’, ενώ διαμαρτύρεται και για το γκολ της ισοφάρισης σε 3-3, πως ο Καραδάκης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

OF_Armenon-Rethymniakos_Kleidis_Petros_3 OF_Armenon-Rethymniakos_Tsakali_Klaountio_2 OF_Armenon-Rethymniakos_panhgyria_OFA OF_Armenon-Rethymniakos_Kargakis_Mixalis
Όλα αυτά αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας, αφού ο Ρεθυμνιακός στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της ομάδας μας στο 5’ άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ του Βλαστού. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση και στο 13’ ο Θ. Γασπαράκης τροφοδότησε τον Καργάκη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 28’ ο Μενιουδάκης με την βοήθεια του δοκαριού του, έδιωξε το σουτ του Καραδάκη.

OF_Armenon-Rethymniakos_Tsakali_Klaountio_5 OF_Armenon-Rethymniakos_Tsakali_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Rethymniakos_Masaoutis_Koundourakis OF_Armenon-Rethymniakos_Gasparakis_Thodoris_2
Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη και έδειξε τις διαθέσεις της με το «καλημέρα». Μόλις στο 48’ ο Θ. Γασπαράκης σούταρε με τον Κλάδο να διώχνει και τον Καργάκη να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή. Νέα πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 51’ με τον Καργάκη να σεντράρει αλλά τον προωθημένο Πέτρο Κλειδή να κοντράρεται τελευταία στιγμή. Ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 57’ όταν ο Θ. Γασπαράκης έβγαλε την μπαλιά στον Τσακάλι, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Όμως ο αρχηγός της ομάδας μας, στο 69’ επιβράβευσε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, με ένα εκπληκτικό γκολ, πλασάροντας ψηλοκρεμαστά τον Κλάδο και στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «Γ» για το 2-1.

OF_Armenon-Rethymniakos_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Rethymniakos_Kargakis_Mixalis_2 OF_Armenon-Rethymniakos_Kleidis_Petros OF_Armenon-Rethymniakos_Tsakali_Klaountio_5
Στο 79’ είχαμε τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μανταδάκη στον Θ. Γασπαράκη και στην επόμενη φάση ο Ματαραγκάσι με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 και ενώ στο έδαφος ήταν πεσμένος τραυματίας ο Κρασονικολάκης. Η ομάδα μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 83’ με κεφαλιά του Κρασονικολάκη, μετά την εκτέλεση φάουλ του Καργάκη. Όμως στο 87’ αν και ο Μενιουδάκης έδιωξε όμορφα το σουτ του Κεφάκη, ο Καραδάκης κέρδισε το ριμπάουντ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στο 90’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γ. Βογιατζάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Παπαδάκης, Κουνδουράκης (42’ λ.τ. Γ. Βογιατζάκης), Π. Κλειδής, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης, Τσακάλι, Καργάκης, Καραγιώργης (77’ Βερνάδος), Καραβιώτης, Ντιμιτρόφ (62’ Κονδύλης).

Προηγούμενο άρθροΣήμερα οι Παίδες μας, την Κυριακή οι δύο ομάδες Τζούνιορ του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΟ Κοκολάκης «σφυρίζει» την ομάδα μας στην Ασή Γωνιά