Υγιεινός περίπατος για Κ14 επί του Άρη Ρεθύμνου 2 (11-1)

Σχεδόν μια ντουζίνα γκολ πέτυχαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη Ρεθύμνου 2 που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στα Μισσίρια για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων (Κ14) της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Μόλις στο 4’ ο Ράνσοου με όμορφη ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα από σέντρα του Καλησπεράκη ο Κλάϊντι Τάρε σημείωσε το 2-0. Στο 8’ ο Φασουλάς πλάσαρε λίγο άουτ αλλά στο 10’ ο Μίκα Τάρε με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ράνσοου σούταρε λίγο άουτ αλλά στο 15’ από όμορφη πάσα του Μίκα Τάρε ο Κλάϊντι Τάρε πλάσαρε για το 4-0. Στο 18’ από κόρνερ του Ράνσοου ο Σταματίου με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ο Λευτέρης Τάρε στην επαναφορά από την απόκρουση με πλασέ έγραψε το 5-0. Λίγο αργότερα στο 23’ από γύρισμα του Μίκα Τάρε ο Φασουλάς σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 27’ και πάλι ο Λευτέρης Τάρε από πάσα του Καλησπεράκη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Εννέα λεπτά αργότερα από κόρνερ του Κλάϊντι Τάρε ο Καλησπεράκης σημείωσε το 7-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου με τον Φασουλά στο 38’ μετά από γύρισμα του Κλάϊντι Τάρε να σουτάρει λίγο άουτ.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου 40λέπτου στο 45’ από πάσα του Ράνσοου ο Σήφης Κολυβάκης έγραψε το 8-0 ενώ στο 54’ ο Πέτρος Σταματίου με υπέροχη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 9-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μίκα Τάρε με ατομική προσπάθεια πέτυχε το 10ο τέρμα για την ομάδα μας ενώ στο 67’ από ασίστ του Λευτέρη Τάρε ο Φασουλάς σκόραρε για το τελικό 11-1. Ενδιάμεσα στο 60’ ο Μακρυπόδης με όμορφη ατομική ενέργεια πέτυχε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 74’.

Άρης Ρεθύμνου 2 Κ14 (Ναπολέων Σκουλούδης): Μανουκαράκη, Τσαγλιώτης, Μαριόλος, Βαρούχας, Χεμπάϊ, Ε. Νικολακάκης, Ανδρεδάκης, Αλεβυζάκης, Μακρυπόδης, Ι. Νικολακάκης, Βαρούχας.

Έπαιξαν ακόμη οι: Λαδιανός, Θυμιατζής, Κουτσαλεδάκης, Παρασκευάς.

ΟΦ Αρμένων Κ14 (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Καλησπεράκης, Ξήρας, Ράνσοου, Λ. Τάρε, Αναγνωστάκης, Φασουλάς, Ι. Κολυβάκης, Σταματίου, Μ. Τάρε, Κ. Τάρε.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ξένος, Γεωργιουδάκης, Σ. Αλεξανδράκης, Ι. Αλεξανδράκης, Ε. Τάρε, Α. Σκουλούδης.

Προηγούμενο άρθροΤην κοίταξε στα μάτια για ένα ημίχρονο, λύγισε στο β’ (0-5 από ΑΕΜ)
Επόμενο άρθροΤο αποτέλεσμα της κλήρωσης για ένα μηχανάκι CRYPTON