Την κοίταξε στα μάτια για ένα ημίχρονο, λύγισε στο β’ (0-5 από ΑΕΜ)

Παρά την ενθαρρυντική εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕΜ η ομάδα των Αρμένων γνώρισε την ήττα με 0-5 για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τα κατάφεραν σε σημαντικό βαθμό όμως οι «κόκκινοι» ήταν καλά στημένοι και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν. Στην πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΜ μετά και από ασυνεννοησία στην άμυνα μας ο Βελονάκης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 32’ ήρθε το 0-2 με τον Μέμμο για τους «κυανοκίτρινους» που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η υπόθεση νίκη κρίθηκε ουσιαστικά στο 55’ όταν ο Βιτώρος πλάσαρε εύστοχα για το 0-3. Τρία λεπτά αργότερα ο Γ. Βογιατζάκης επιχείρησε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ όμως δεν βρήκε στόχο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει. Στο 62’ η Μυλοποταμίτικη ομάδα έκανε το 0-4 με τον Λέσι ενώ στο 64’ ο Τσόλας δεν μπόρεσε να μειώσει στο σκορ για να έρθει στο 72’ ο Βελονάκης να σκοράρει εκ νέου για το τελικό 5-0 των παικτών του Κώστα Κιάσσου. Στα δυσάρεστα για την ομάδα του Γιώργου Κτιστάκη ο τραυματισμός των Κονδύλη και Κοσμίδη με αμφότερους να είναι αμφίβολοι εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Λιβάδια εκτός έδρας.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης (46’ λ.τ. Λεονάρντο), Κοσμίδης (49’ λ.τ. Γερωνυμάκης), Ν. Κολυβάκης, Καράλης (85’ Αβντίαν), Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι (72’ Πολιτάκης), Μάνσε, Α. Βογιατζάκης.

ΑΕΜ (Κώστας Κιάσσος): Δημαράκης, Μονιάκης (56’ Μπαστάκης), Μυρθιανός, Λουμπάκης, Δροσάκης, Δελήμπασης (63’ Παπαγιαννάκης), Βιτώρος, Μέμμος (65’ Γαρεφαλάκης), Λέσι, Βελονάκης, Φοβάκης (77’ Μαρτιμιανάκης).

Προηγούμενο άρθροΑναβολή της αναμέτρησης με Άρη Ρεθύμνου για την Κ16
Επόμενο άρθροΥγιεινός περίπατος για Κ14 επί του Άρη Ρεθύμνου 2 (11-1)