Επιστροφή στην δράση με θετικό αποτέλεσμα θέλει η ομάδα μας

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει σήμερα η ομάδα μας, η οποία θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Αλφάς από την Δόξα Πλατανέ.

Πρόκειται για παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15.00 σήμερα το απόγευμα. Μετά από το ρεπό της περασμένης εβδομάδας, η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, που βρίσκεται μία θέση πάνω από την 7η που κατέχει η ομάδα μας.

Από το σημερινό παιχνίδι θα λείψει ο Ιάκωβος Μαραγκουδάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στο φιλικό της ομάδας μας με την Μικτή Νέων ΕΠΣΡ την περασμένη Τρίτη. Επίσης εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Κρασονικολάκης, Θεοδωράκης, Κοκολάκης, Πολιτάκης, Βερνάδος.

Ο τεχνικός της ομάδας Φίλιππος Μουρτζανός θα έχει στην διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Καραγιώργης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Χατζησπύρος, Δραμιτινός, Γιαπεντζάκης, Αβντία.

Προηγούμενο άρθροΟ Ρ. Σταυρουλάκης σφυρίζει στην Αλφά
Επόμενο άρθροΉττα με 10 παίκτες για την ομάδα μας από την Δόξα Πλατανέ