Έκλεισε με νίκη τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα

Για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ η ομάδα μας υποδέχτηκε τη Φλόγα Ρουστίκων και νίκησε με 3-0, κλείνοντας έτσι νικηφόρα το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν για τον Ο.Φ.Α. ο Καργάκης ο οποίος είχε δύο γκολ και δύο δοκάρια, ενώ ένα γκολ είχε και ο Ξηράς, ενώ η ομάδα μας διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι απάνω στον Νίκο Κολυβάκη στο δεύτερο μέρος που ήταν πεντακάθαρο.

Σε όλο τον αγώνα και από το πρώτο λεπτό η ομάδα μας έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η πρώτη ευκαιρία έγινε από ένα καλό σουτ του Δραμιτινού στο 8ο λεπτό, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Μερικά λεπτά αργότερα στο 19′ ο Νίκος Κολυβάκης δοκίμασε το πόδι εκτός περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε πάλι λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 32′ ο Ο.Φ.Α. πέτυχε το γκολ που αναζητούσε όταν ο Τάρε έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας της Φλόγας απέκρουσε αλλά ο Καργάκης ήταν εκεί και χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 1-0. Άλλο ένα σουτ από το Τάρε στο 37′ η μπάλα όμως και πάλι πέρασε λίγο έξω. Στη συνέχεια χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σεφουλλάι έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια στο 46′ αλλά ο Πετρής έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 48′ ο Κολυβάκης Νίκος από τα αριστερά πάτησε μέσα στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Καργάκη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με σουτ το 2-0. Ο Καργάκης εκτέλεσε και φάουλ εκτός περιοχής στο 57ο λεπτό αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 65′ ο Καργάκης είχε νέο δοκάρι σε σουτ αυτή τη φορά εκτός περιοχής. Ο Ξηράς ήταν εκείνος που έκανε το 3-0 στο 72′ μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, η μπάλα του στρώθηκε και εκείνος έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ.

Αν και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες τίποτα δεν άλλαξε και το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.Με αυτή τη νίκη φτάσαμε στους 22 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική δίνουμε τον τελευταίο μας αγώνα για φέτος εκτός έδρας με αντίπαλο τα Λιβάδια.

Ο.Φ.Α. ( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Ξηράς, Δραμιτινός, Πατσάκης(46′ Τάρε κ.), Τάρε Μ.(46′ Σεφουλλάι Ο.), Καργάκης, Σκαλιδάκης(68′ Χατζησπύρος)

Φλόγα Ρουστίκων : Πετρής, Κουλλόλι, Αγριμάκη, Φλοριάν, Ηλιάκης, Χάτζιου, Καραλάκης Ν., Σμαράκης, Κακάνης, Άγας, Κόκκαλης

.

Προηγούμενο άρθροΤελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φλόγα Ρουστίκων
Επόμενο άρθροΤελευταίο παιχνίδι με τα Λιβάδια