Έξαιρετική παρουσία της Κ12 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της MACRON

Πολύ καλές εντυπώσεις για την ομάδα Κ12 (γεννηθέντες 2007-2008) του ΟΦΑ στο τουρνουά που συμμετείχε και διοργανώθηκε από το MACRONSTORE CRETA σε συνεργασία με τον Αστέρα Ρεθύμνου και πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Σοχώρας.

Οι άνθρωποι της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ετοίμασαν μια γιορτή του ποδοσφαίρου με σκοπό να δώσει στους νέους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητες τους,να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.

Η μεταφορά και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού αλλά και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελούν το βασικό στόχο της διοργάνωσης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τα πιτσιρίκια του Παντελή Κατικά αναμετρήθηκαν με τρεις αντιπάλους σε ματς διαρκείας 25′ το κάθε ένα απέναντι σε Ίκαρο, ΑΕΜ 2 και ΑΕ Κυδωνίας με απολογισμό 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον πρώτο αγώνα κέρδισαν τον Ίκαρο με 3-1 με σκόρερ τους Παπαδονικολάκη (2) και Καλησπεράκη. Στο επόμενο επικράτησαν της ΑΕΜ με 3-0 με σκόρερ τους Καλησπεράκη, Ξηρά και Παπαδονικολάκη ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Κυδωνίας με σκόρερ τον Γασπαράκη και Ξηρά.

Η αποστολή της ομάδας μας ήταν οι: Κολυβάκης, Κιόσσια, Ξηράς, Καλησπεράκης, Γασπαράκης, Σηφάκης Μάριος, Παπαδονικολάκης, Ζαννής, Σηφάκης Μανώλης, Αλεξάκης, Χατζησπύρος.

Προηγούμενο άρθροΗ επιστροφή του πρώην και η…οικογενειακή “κόντρα” του νυν γεν. αρχηγού
Επόμενο άρθροΤον κοίταξε στα μάτια για 75’, τα λάθη έφεραν την ήττα (4-0 από Ρεθυμνιακό)