Η επιστροφή του πρώην και η…οικογενειακή “κόντρα” του νυν γεν. αρχηγού

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης με την Κάλυβο, το περασμένο Σάββατο ήταν ιδιαίτερη ημέρα για τους δύο Γενικούς Αρχηγούς.

Και αυτό γιατί από την μια πλευρά του πάγκου των φιλοξενουμένων βρισκόταν ο επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός της ομάδας των Αρμένων και πλέον της Καλύβου Κώστας Θεοδωράκης ο οποίος είχε θερμή συνομιλία με παίκτες των “κόκκινων” πριν την έναρξη του αγώνα.

Από την άλλη μεριά ο νυν Γενικός Αρχηγός Νεκτάριος Γερωνυμάκης έχει μια έμμεση σχέση με την ομάδα της Καλύβου και συγκεκριμένα με τον νεαρό παίκτη της Μανώλη Μπροτζάκη ο οποίος είναι ανιψιός του -όντας γιος της αδερφής του- και φυσικά είναι πρώτος ξάδελφος με τον Γιάννη Γερωνυμάκη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα δύο ξαδέρφια δεν βρέθηκαν αντίπαλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο μεν Γιάννης Γερωνυμάκης ήταν εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα των Μικτών την περασμένη εβδομάδα ενώ από την άλλη ο Μανώλης Μπροτζάκης αγωνίστηκε για λίγα λεπτά καθώς πέρασε σαν αλλαγή στο 85′ της αναμέτρησης.

Προηγούμενο άρθροΣτάθηκε καλά για 60′ αλλά ηττήθηκε από τον Άρη η Κ16
Επόμενο άρθροΈξαιρετική παρουσία της Κ12 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της MACRON