Ανασταλτικά χρειάζεται δουλειά

Η νέα ήττα της Επισκοπής, αυτή τη φορά από τα Χανιά με 3-1, δεν μπορεί παρά να προβλημάτισε τους Ρεθυμνιώτες.

 Έχουμε μπει ήδη στην 8η εβδομάδα της προετοιμασίας, οπότε και ολοκληρώνεται αυτή με τα αποτελέσματα στους μέχρι στιγμής αγώνες να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικά.

      Πολλές φορές, τα σκορ έχουν λίγη σημασία, αλήθεια είναι όμως ότι, κάποια στιγμή, θα πρέπει να απασχολήσει πολύ σοβαρά τους ιθύνοντες της ομάδας το πώς θα μπορέσει η ρεθυμνιώτικη ομάδα να κυνηγήσει την ουσία.

Σαφώς και μιλάμε για μία ολοκαίνουρια ομάδα, σαφώς μιλάμε για ένα νέο σύστημα όπου χρειάζεται ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να μπορέσουν να το αφομοιώσουν οι παίκτες, όμως η Επισκοπή θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίζει τα παιγνίδια. Οι κυανόλευκοι είναι πολύ ψύχραιμοι και θεωρούν ότι κάποια πράγματα είναι πολύ φυσιολογικά. Σαφώς κι έχουν εντοπίσει τα λάθη τους αλλά πολλές φορές, ένα θετικό αποτέλεσμα ανεβάζει το ηθικό, τη διάθεση και φτιάχνει κλίμα γενικώς.

Κυνηγάει ένα θετικό αποτέλεσμα 
να «φτιάξει» την ψυχολογία της

Ένα ματς που θα πάει όπως το περιμένει η Επισκοπή, ίσως φτιάξει αυτό το κλίμα κι ίσως αλλάξει άρδην και τον προβληματισμό που δικαιολογημένα επικρατεί αυτό το διάστημα στις τάξεις της ομάδας. Τα φιλικά παιγνίδια στην πλειοψηφία τους είναι δίχως θετικό αποτέλεσμα ως προς το σκορ αρχής γενομένης από τον αγώνα Επισκοπή – Κισσαμικός 0-1, Καλαμαριά – Επισκοπή 1-1, Άρης – Επισκοπή 3-1, Προμηθέα Λάρισας – Επισκοπή 1-4. ΟΦΗ – Επισκοπή 3-0, Εργοτέλης – Επισκοπή 6-0, ΠΑΟ Κρουσώνα 2-2 και ΑΟ Χανιά – Επισκοπή 3-1. Το επόμενο ματς είναι αυτό της Παρασκευής απέναντι στον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων των Χανίων.

      Στο συγκεκριμένο παιγνίδι, σαφώς και δεν θα μετρήσει τόσο ένα αποτέλεσμα, ωστόσο είναι ανάγκη να δει ο Κώστας Ανυφαντάκης αυτά από τα οποία δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένος στον αγώνα με τον ΑΟΧ, όπως η μετάβαση, η κάλυψη κενών χώρων στα μετόπισθεν (ο Πάγκαλος έκανε μεγάλη ζημιά), οι σωστές, ψύχραιμες μεταβιβάσεις που τέτοιες δεν υπήρξαν πολλές κ.λπ.
      Επίσης στην επίθεση, πέρα του Τάντιτις, η Επισκοπή δεν έχει πολλά τελειώματα από τους υπολοίπους. Η έλευση του Μαρτσάκη, ίσως δώσει μια τονωτική ένεση αλλά και πάλι, το πρόβλημα εστιάζεται στην διαχείριση του ματς κι όχι στην αντιμετώπιση που ομολογουμένως έχει σημειωθεί πρόοδος.

 

Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις

Η εβδομάδα, ξεκίνησε πάντως με πρωινή προπόνηση, ενώ χθες ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός προπόνησε τους παίκτες του το απόγευμα. Το ίδιο θα συμβεί και την Πέμπτη. Για σήμερα, έχει προγραμματιστεί να γυμναστεί η ομάδα στις 8:00 το πρωί ενώ την Παρασκευή όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, θα δοθεί ο φιλικός αγώνας με τον Πλατανιά.

      Όσον αφορά τους τραυματίες Ντ’ ακούντο και Μαραθιανό, ο πρώτος συνεχίζει να κάνει τις φυσικοθεραπείες του για δεύτερη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος έχει αποκομίσει ως σουβενίρ από τον αγώνα με τον ΑΟΧ ένα διάστρεμμα το οποίο τον έχει αναγκάσει να απουσιάσει από τις προπονήσεις.

 

Ενισχύεται η Κ19

Στο μεταξύ η ΠΑΕ προγραμματίζει τις κινήσεις της έτσι ούτως ώστε να μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα νέων Κ19 που να είναι έτοιμη ως προς τη μετάβαση στους  στην μεγάλη ομάδα.

      Έτσι λοιπόν, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν τρεις ποδοσφαιριστές όπως ο Λεωνίδας Μιχαηλίδης, ο Ηλίας Λογιάκης και ο Γιώργος Παπαδάκης. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες, ο Κώστας Ανυφαντάκης, είχε ανάψει το πράσινο «φως» στον Λιονάκη.
        Πιο αναλυτικά η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Κουτσάκη Αντώνη, Λογιάκη Ηλία, Μιχαηλίδη Λεωνίδα, Νεμπιάϊ Άννι και Παπαδάκης Γιώργος, οι οποίοι θα αγωνίζονται στην ομάδα U19».
Ο Αντώνης Κουτσάκης έχει γεννηθεί το 1996 αγωνίζεται ως αμυντικός-μέσος και αποκτήθηκε από τον Άρη Ρεθύμνου.
Ο Ηλίας Λογιάκης έχει γεννηθεί το 1996 αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αποκτήθηκε από τον Άρη Ρεθύμνου.
Ο Λεωνίδας Μιχαηλίδης έχει γεννηθεί το 1995 αγωνίζεται ως μέσος και αποκτήθηκε από την ΑΕ Καλαμπακίου Δράμας.
O Άννι Νεμπιάϊ έχει γεννηθεί το 1994 αγωνίζεται ως μέσος και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Ρεθύμνου.

      Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει γεννηθεί το 1996 αγωνίζεται ως αμυντικός και αποκτήθηκε απο τον Αστέρα Ρεθύμνου.
rethnea.gr
Προηγούμενο άρθροΈπεσε η «αυλαία» μεταγραφών για τις 16 ομάδες Α’ Τοπικού
Επόμενο άρθροΜπαίνουν όλα σε μια σειρά για το Ρέθυμνο Aegean