Ποσειδώνας – Ο.Φ.Α 3-1

Στο Γεράνι σήμερα στις 17:00 ο Ποσειδώνας Γερανίου υποδέχτηκε τον Ο.Φ.Α. Ο Ο.Φ.Α κυνηγά ακόμα να κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και μόλις στο 11′ είχαν δοκάρι με τον Βλαστό. Ο ίδιος παίχτης σκόραρε δύο φορές στη συνέχεια (17′ &27′) διαμορφώνοντας το 2-0. Η ομάδα των Αρμένων απείλησε, φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Κολυβάκη Ι. και με τον Ανυφαντάκη. Λίγο πριν την λήξη ο Χαϊτιίδης πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 3-0. Στην επανάληψη ο Ο.Φ.Α έγινε πιο επιθετικός. Πολλές φορές δημιούργησε ευκαιρίες και βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ. , Ο Βογιατζάκης Γ. τρεις φορές δεν κατάφερε να σκοράρει απο πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, ο Μάντσε απείλησε με ένα σουτ όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα, όπως και οι προσπάθειες του Καργάκη. Ο Μικα Τ. που πέρασε αλλαγή είχε δύο ευκαιρίες όμως ούτε αυτός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 88′ ο Ο.Φ.Α μετά από όμορφη συνεργασία των ποδοσφαιριστών του κατάφερε να πετύχει  γκολ με τον Καργάκη όμως ήταν πολύ αργά για να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Ο.Φ.Α έφυγε ηττημένος όμως παραμένει στην 11η θέση και πάνω από το Σπήλι, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Ποσειδώνας Γερανίου

Μανιαδάκης, Σπανίδης, Καπετανάκης,Κρασονικολάκης, Πετρογιαννάκης, Ψαλιδακης, Βλαστός, Αποστολάκης, Χαϊτίδης, Παπαδογιαννάκης, Νικολακάκης

Ο.Φ.Α

Σκουλούδης, Μοσχονάς, Βογιατζάκης Α., Κολυβάκης Ν., Κοσμίδης, Μάντσε, Βαβουράκης, Καργάκης, Κολυβάκης Ι., Ανυφαντάκης, Βογιατζάκης Γ.

Προηγούμενο άρθροΒαθμός παραμονής για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση