Βαθμός παραμονής για τον Ο.Φ.Α

Ο Ο.Φ.Αρμένων φιλοξενήθηκε χθες στα Αγγελιανά, σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Οικονομάκη στο 29′. Ο Ο.Φ.Α στην επανάληψη βρήκε γρήγορα το τέρμα της ισοφάρισης με τον Κολυβάκη Ν. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 56′ με τον Κοσμίδη. Ο Ο.Φ.Α ήταν καλύτερος και είχε την ευκαιρία να διευρύνει και άλλο το σκορ όμως το δοκάρι σταμάτησε τις προσπάθειες του Τάρε και του Μάντσε. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπουζάκη στο 62′, όμως δεν έφτασαν σε τρίτο τέρμα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 2-2. Ως εκ τούτου η ομάδα των Αγγελιανών υποβιβάζεται στην Β κατηγορία. Ο Ο.Φ.Αρμένων αυτή τη στιγμή υπερτερεί στην ισοβαθμία με το Σπήλι και παραμένει στην Α κατηγορία. Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική που αναμένεται συγκλονιστική.

Αρκάδι Αγγελιανών

Κυδανδράκης, Χρυσός, Μπουζάκης, Κοσκινάς, Μπρικάσι, Πετροδασκαλάκης, Αντιασβίλι, Γιακουμάκης, Αρκαδιανός, Κατσαμός, Οικονομάκης

Ο. Φ.Α

Σκουλούδης, Κοσμίδης, Γασπαράκης Γ., Κολυβάκης Ν., Βογιατζάκης Α., Μοσχονάς, Κολυβάκης Ι., Μάντσε, Ανυφαντάκης, Καργάκης, Τάρε Μ.

Προηγούμενο άρθροΕυχές για την Γιορτή του Αγίου Γεωργίου
Επόμενο άρθροΠοσειδώνας – Ο.Φ.Α 3-1