Πολύ καλή παρουσία η Ακαδημία μας στην Ιεράπετρα

Εξαιρετικές εντυπώσεις σε αγωνιστικό, αλλά και εξωαγωνιστικό επίπεδο άφησε η Ακαδημία μας συμμετέχοντας στο «2ο Πασχαλινό Διεθνές Τουρνουά Ακαδημίων Ποδοσφαίρου «Πέτρος Βουζουνεράκης», που διοργάνωσε ο ΑΟ Αναγέννησης στην Ιεράπετρα, 2-4 Απριλίου.

Ο ΟΦ Αρμένων συμμετείχε στην διοργάνωση της Αναγέννησης Ιεράπετρας από Μεγάλη Δευτέρα ως και Μεγάλη Τετάρτη, στην κατηγορία 2005-2006, σε ένα τουρνουά όπου βρέθηκαν ομάδες Ακαδημιών από ΠΑΕ Super League, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος. Η ομάδα μας έδωσε συνολικά 4 παιχνίδια τα οποία διεξήχθησαν στο γήπεδο Κουτσουρά, τρία για τον Γ’ Όμιλο της κατηγορίας 2005-2006 (9χ9) και ένα ακόμη για κατάταξη. Ο απολογισμός της ομάδας μας ήταν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η ομάδα μας είχε πολύ καλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, με τον τερματοφύλακα της Ιάσωνα Σκουλούδη να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης, από ψηφοφορία των ίδιων των παιδιών της ομάδας. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας αναδείχθηκε ο Μίκα Τάρε με 6 γκολ.

Αρχικά, την Μ. Δευτέρα στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΝΟΜ με πέναλτι στο 55’. Το πρωινό παιχνίδι της Μεγάλης Τρίτης ήταν συγκλονιστικό με την ομάδα μας να κερδίζει με 4-3 την Ελούντα, αν και στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 0-3. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα «Arena» από τα Χανιά, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, καταλαμβάνοντας τελικά την 3η θέση του Γ’ ομίλου, μειονεκτώντας στην διαφορά τερμάτων με τους Χανιώτες, που ισοβάθμησε. Έτσι την Μεγάλη Τετάρτη στον αγώνα κατάταξης αντιμετώπισε τον 3ο του Δ’ ομίλου, ΟΦΗ Χερσονήσου, τον οποίο η ομάδα μας κέρδισε με 7-1.

Ο ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Παντελής Κατικάς): Γιώργος Δαούτης, Μανόλης Αναγνωστάκης, Μίκαελ Τάρε, Κωνσταντίνος Καλησπεράκης, Ράιαν Ράνσοου, Μανόλης Φασουλάς, Πέτρος Σταματίου, Άγγελος Τάρε, Κλάιντι Τάρε, Αχιλλέας Σκουλούδης, Ιάσονας Σκουλούδης, Φανούρης Ξένος, Αλέξανδρος Καλησπεράκης, Νίκος Ξηράς.

Κατικάς: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία μέσα και έξω από το γήπεδο»

Ικανοποιημένος ήταν μετά από την ολοκλήρωση του τουρνουά ο Υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας της ομάδας μας, Παντελής Κατικάς, τόσο για την αγωνιστική παρουσία, όσο και για την διαγωγή τους καθ’ όλη την παραμονή της αποστολής στην Ιεράπετρα. «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά πολύ περισσότερο για την παροιμιώδης διαγωγή που επέδειξαν καθ’ όλη την παραμονή τους στο ξενοδοχείο και την πόλη της Ιεράπετρας. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς Γιώργο και Σοφία Αναγνωστάκη που συνόδεψαν την αποστολή της ομάδας και βοήθησαν στο δύσκολο έργο του προπονητή  στα μέγιστα.

Τέλος θα θέλαμε σαν Ακαδημία να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια ομάδα της  Αναγέννησης Ιεράπετρας αλλά και προσωπικά τον Κώστα Δεδελετάκη για την φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα  να τους ευχηθούμε Καλό Πάσχα και φυσικά επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

2005-2006 (9χ9)

Γήπεδο Κουτσουρά

Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου

ΟΦ Αρμένων – ΠΑΝΟΜ     0 – 1

(55’ πεν.)

Μ. Τρίτη 3 Απριλίου

ΟΦ Αρμένων – Ελούντα       4 – 3

(Σταματίου 2, Μ. Τάρε 2)

ΟΦ Αρμένων – Arena          1 – 1

(Μ. Τάρε)

Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου

Αγώνες Κατατάξης

ΟΦ Αρμένων – ΟΦΗ Χερσονήσου 7 – 1

(Μ. Τάρε 3, Σταματίου 2, Ν. Αλεξάκης 2)

Προηγούμενο άρθροΦιλική νίκη (3-1) επί της Καλύβου στην Αλφά
Επόμενο άρθροΚυριακή (22/04) στην Αλφά, Σάββατο (28/04) με Επισκοπή εντός