Φιλική νίκη (3-1) επί της Καλύβου στην Αλφά

Φιλική νίκη πέτυχε η ομάδα μας με 3-1 επί της Καλύβου, σε παιχνίδι που έγινε πριν από λίγο στο γήπεδο της Αλφάς.

Ήταν μια καλή ευκαιρία τόσο για τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό, όσο και για τον  τεχνικό της Καλύβου Μιχάλη Παπαδάκη να κρατήσουν τους παίκτες τους σε εγρήγορση ελέω της διακοπής του Πάσχα. Η ομάδα μας αγωνιζόμενη με πολλές απουσίες πήρε τη φιλική νίκη, έχοντας στη σύνθεση της και πάλι πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Πέτρο Κλειδή, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος και είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί για ένα 20λεπτο με τους πρώην συμπαίκτες του.

Το σκορ άνοιξε με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση ο νεαρός Παναγιώτης Θεοδωράκης στο 56’ μετά από ασίστ του Γιαπεντζάκη. Η Κάλυβος ισοφάρισε σε 1-1 στο 56’ με κοντινό πλασέ του Χαριτάκη, ο οποίος κέρδισε το ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι του Γ. Αντιασβίλι. Στο 81’ ο Δ. Κλειδής με υποδειγματικό πλασέ και στο 87’ με ανάλογο τρόπο ο Γαλερός, εκμεταλλεύθηκαν δύο ακόμη ασίστ του Γιαπεντζάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού φιλικού παιχνιδιού, ξεκίνησε η 4ημερή άδεια που έχει χορηγήσει στους ποδοσφαιριστές μας, ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να έχει οριστεί για την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Γιαπεντζάκης, Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης, Γ. Βογιατζάκης, Πετρογιαννάκης, Μάνσε, Θεοδωράκης, Αβντία, Πολιτάκης, Γαλερός.

Έπαιξαν ακόμη οι Δ. Κλειδής, Π. Κλειδής.

Προηγούμενο άρθροΤα παιχνίδια των Προπαίδων μας το Σάββατο
Επόμενο άρθροΠολύ καλή παρουσία η Ακαδημία μας στην Ιεράπετρα