Το πάλεψε ο ΟΦΑ, ήττα-αποκλεισμός από τον Ερμή Ζωνιανών (0-3)

Για ένα ακόμη ματς η ομάδα μας στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αρμένων κόντρα στον πιο δυνατό και έμπειρο Ερμή αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς μια αδράνεια της άμυνας και δύο τέρματα που δέχτηκε στις καθυστερήσεις έκριναν την νίκη-πρόκριση υπέρ των Ζωνιανών στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να αιφνιδιάσουν και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Τσόλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ του απέκρουσαν οι αμυντικοί του Ερμή την τελευταία στιγμή. Επόμενες καλές στιγμές στο 22′ ένα σουτ του Μάνσε που μπλόκαρε ο Δανδάλης και στο 26′ από κόρνερ του Τσόλα το πλασέ του Κολυβάκη πέρασε λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα και με τους πράσινους να πιέζουν και να έχουν απειλήσει την εστία του Κολυβάκη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν από βαθιά μπαλιά του Β. Παπαδάκη και αδράνεια της άμυνας η μπάλα έφτασε στον ξεμαρκάριστο Σ. Μανωλακάκη ο οποίος πλάσαρε με τον Κολυβάκη να διώχνει ασταθώς και τον επερχόμενο Β. Μανωλακάκη να κάνει την προβολή για το 0-1. Στο 44′ ο ΟΦΑ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά την εκτέλεση φάουλ του Τσόλα μπλόκαρε ο Δανδάλης.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη προσπάθησαν να αντιδράσουν με καλύτερη στιγμή στο 62′ την προσπάθεια του Τσόλα με τον νεαρό επιθετικό να ανοίγει περισσότερο από όσο έπρεπε το κοντρόλ και τον Δανδάλη “διαβάζει” την φάση και να τον προλαβαίνει πριν πλασάρει για την ισοφάριση.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τον Κριτσιώτη να σουτάρει στο 82′ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Κάπως έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις με τον Σ. Μανωλακάκη μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια να πλασάρει ψύχραιμα για το 0-2 στο 93′ ενώ στην τελευταία φάση του ματς στο 95′ από βαθιά μπαλιά του Ψαλιδάκη ο Χιώτης από πλάγια θέση νίκησε τον Κολυβάκη για το τελικό 0-3.

Πλέον η ομάδα μας κρατάει τις θετικές εμφανίσεις κυρίως κόντρα σε Άρη Ρεθύμνου και Ερμή Ζωνιανών και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή με την εντός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην ανεβασμένη φέτος ΕΑΠ.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Επ. Κολυβάκης, Κριτσιώτης, Πούλαϊ (64′ Ι.Π. Γαλερός), Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Σκουλούδης (46′ Ανυφαντάκης), Τσόλας, Γερωνυμάκης (58′ Βασαδάκης), Βογιατζάκης (84′ Κοσμίδης), Μάνσε, Ν. Κολυβάκης.

Ερμής Ζωνιανών (Στέλιος Νικηφόρος): Δανδάλης-Κοκολάκης, Γ. Παρασύρης (46′ Γκούφας), Α. Παπαδάκης (87′ Μαραθιανός), Ρωσσίδης, Β. Παπαδάκης, Β. Μανωλακάκης, Ν. Ζερβός (78′ Α. Παρασύρης), Ψαλιδάκης, Χιώτης, Βαρδάκης (46′ Μ. Τζαγκαράκης), Σ. Μανωλακάκης.

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμοι στον ΟΦΑ για τον “τελικό” πρόκρισης με Ερμή Ζωνιανών
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση διαμαρτυρίας ΟΦΑ για ειρωνικό σχόλιο επόπτη προς παίκτη της ομάδας