Πανέτοιμοι στον ΟΦΑ για τον “τελικό” πρόκρισης με Ερμή Ζωνιανών

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “κόκκινων” για την πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο Αρμένων (16.30) για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση με το κλίμα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό όπως και η ψυχολογία και να υπάρχει πίστη στην ομάδα για διεκδίκηση της νίκης που θα σημαίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Φυσικά υπάρχει σεβασμός στο μέγεθος και την δυναμική του αντιπάλου με τον Ερμή Ζωνιανών παρά το γεγονός πως φέτος δεν λογίζεται στα φαβορί για το πρωτάθλημα παραμένει όμως μια έμπειρη ομάδα για την Α’ ΕΠΣΡ.

Στον ΟΦΑ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς γνωρίζουν έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να τα δώσουν όλα για μια σπουδαία νίκη έστω και με μισό-μηδέν για να πανηγυρίσουν αλλά και να αποδείξουν ότι παρά το νεανικό σύνολο μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα σε όλους τους αντιπάλους τους φέτος.

Εκτός πλάνων για τον τεχνικό της ομάδας μας Σήφη Μανωλούδη βρίσκονται οι εδώ και αρκετό καιρό τραυματίες Μανουσάκης, Καραλής, Λεονάρντο και Μαλετσάς με τον τελευταίο πάντως να αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από Δευτέρα εκτός απροόπτου όταν και θα αφαιρεθεί ο επίδεσμος που έχει στο χέρι του ενώ στη διάθεσή του τίθεται μετά από περίπου τρεις εβδομάδες ο Χάρης Βαρδουνιώτης αλλά και ο νεαρός Πούλαϊ Εμιλιάν ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα.

Ακόμη δεν υπολογίζονται οι Ι.Ε. Γαλερός, Νιολάκης, Τσαπόκου και ο Γεωργιουδάκης για τον οποίο απομένει μόνο η ανακοίνωση-την Δευτέρα-ώστε να ανήκει και τυπικά στο δυναμικό μας, καθώς άπαντες θεωρούνται ανέτοιμοι.

Αναλυτικά η 19μελή αποστολή για την ομάδα μας αποτελείται από τους:

Μενιουδάκης, Ε.Γ. Κολυβάκης, Πενθερουδάκης, Ν. Κολυβάκης, Κατάκης, Κασιάρας, Ανυφαντάκης, Βαρδουνιώτης, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Πολιτάκης, Τσόλας, Βογιατζάκης, Μάνσε, Κοσμίδης, Κριτσώτης, Βασαδάκης, Πούλαϊ Εμιλιάν, Ι.Π. Γαλερός.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΤο πάλεψε ο ΟΦΑ, ήττα-αποκλεισμός από τον Ερμή Ζωνιανών (0-3)