Με Απόλλωνα το σημερινό φιλικό (18.45)-Συνεχίζει στον ΟΦΑ ο Ν. Κολυβάκης

Σε λιγότερο από μία ώρα διεξάγεται η φιλική αναμέτρηση του ΟΦΑ με τον νεανικό αλλά αξιόμαχο Απόλλωνα η οποία είναι η τρίτη επί Ρεθυμνιώτικου εδάφους για τους “κόκκινους” και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας στο γήπεδο Αρμένων στις 18.45 σε μια ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Ο τεχνικός των “κόκκινων” Σήφης Μανωλούδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τους Νώντα Κολυβάκη και Κωνσταντίνο Σκουλούδη για διάφορους λόγους, κόντρα σε έναν αντίπαλο σαφώς χαμηλότερης  δυναμικότητας από Ψηλορείτη και Δόξα Πλατανέ, ενώ θα δώσει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες ώστε οι υπόλοιποι να δουλέψουν πάνω στην φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση.

Αναλυτικά η 28μελής αποστολή της ομάδας μας είναι η εξής:

Μενιουδάκης, Κονδύλης, Κριτσιώτης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Γερωνυμάκης, Ανυφαντάκης, Μανουσάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Βασαδάκης, Μαλετσάς, Ι.Π. Γαλερός, Τσόλας, Μάνσε, Ν.Ε. Κολυβάκης, Καραλής, Νιολάκης, Κατάκης, Κτιστάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Τσαπόκου, Δ. Φραγκάκης, Παυλάκης, Βαρδουνιώτης, Πολιτάκης ενώ το παρών θα δώσει και ο Γεωργιουδάκης ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΑ.

Το θετικό νέο για την ομάδα μας έρχεται από την οριστική πλέον παραμονή του Νίκου Κολυβάκη στον ΟΦΑ μετά από την αλλαγή των δεδομένων αναφορικά με την σχολή την οποία θα παρακολουθήσει όντας φοιτητής πλέον.

Ο νεαρός αριστερός μπακ ενώ αρχικά υπολόγιζε ως πιθανότερο σενάριο την εισαγωγή του σε σχολή στο Ηράκλειο κάτι που θα σήμαινε την συνέχεια της καριέρας του στην Κ19 του Εργοτέλη όπου ήδη έκανε προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα τελικά εισήχθη σε σχολή στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου με αποτέλεσμα να παραμείνει κάτοικος Ρεθύμνου και να συνεχίσει στην ομάδα του χωριού του τον ΟΦ Αρμένων.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στον ΟΦΑ για Κωσταράκο, μαζί του ο Μανωλούδης σε Ακαδημίες
Επόμενο άρθροΦιλική νίκη στο ρελαντί για τον ΟΦΑ (2-0 με Απόλλωνα)